Top 10 Nieuwe Netflix Series en Films Juni 2018

Er is genoeg te kiezen in juni op Netflix , er komen namelijk meer dan 30 nieuwe Netflix Originals op de streamingservice deze maand. Ook worden er nieuwe seizoenen van de populaire series “Luke Cage”, “GLOW”, “The Ranch” en “Sense8” online gezet . Zoals iedere maand beperken we ons in de lijstje van nieuwe series en films op Netflix tot de ‘orginals’ aangezien deze niet zomaar van Netflix worden verwijderd. We zijn benieuwd, wat ga jij ‘bingen’ in juni?

10. Lust Stories – Indische anthologieserie (15 juni)

In deze anthologieserie wordt het leven en de liefde in India door de lenzen van vier verschillende filmmakers getoond. Iedere film laat een ander beeld zien van relaties, vertrouwen en verraad in het land van diversiteit.

9. Alex Strangelove (8 juni)

Typische tienerfilm over een middelbare schooljongen met een perfect leven. Hij besluit dat hij eindelijk klaar is om ‘all the way’ te gaan met zijn vriendin. Maar als hij een jongen ontmoet die hem doet twijfelen aan alles wat hij dacht te weten over leven en liefde realiseert hij zich snel dat zijn perfecte leven misschien toch niet zo ideaal is.

8. Maktub – Israëlische dramaserie (15 juni)

Israëlische dramaserie over twee stuntelende criminelen die besluiten hun leven te veranderen nadat ze een terroristische bomaanslag overleven. Hun nieuwe doel in het leven is wensen te laten uitkomen, in het bijzonder de geschreven gebeden van mensen op de Klaagmuur in Jeruzalem. Samen gaan ze op een chaotische reis terwijl ze proberen goede mensen te worden.

7. Kiss Me First – Sci-fi serie (29 juni)

Netflix maakt de laatse tijd veel sci-fi films en series. Kiss me first is een sci-fi serie die zich afspeelt in de nabije toekomst. Hier ontmoet een jonge vrouw, die verslaafd is aan een populair virtual reality-spel, een mysterieuze vrouw die haar de donkere kanten van het spel laat zien.

6. Set It Up – Romantische komedie(15 juni)

In Set it Up proberen twee loonslaven hun hooggespannen bazen verliefd te laten worden. Maar het zijn geen romcom zijn als ze erachter te komen dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze dachten. Met Zoey Deutch en Lucy Liu.

5. Us and Them – Chinese dramafilm(22 juni)

Us and Them was een gigantische kaskraker in China. Het gaat over twee vreemdelingen die elkaar ontmoeten in een trein en een jarenlange romance ontwikkelen. Een Romantische drama over een relatie die ondanks tijd en afstand overeind blijft.

4. Sunday’s Illness – Dramafilm (15 juni)

Sunday’s Illness wordt beschreven als een “pijnlijke, ingrijpende drama”. De film vertelt het emotionele verhaal van een moeder die haar dochter 35 jaar geleden heeft verlaten. Nu stemt ze echter met tegenzin om tien dagen door te brengen in een geïsoleerde hut met haar van elkaar vervreemde nakomelingen. Daar proberen ze langzaam in het reine te komen met waar hun leven nu is, en hoe de dingen anders zouden zijn geweest als bepaalde dingen in het verleden nooit waren gebeurd.

3. Secret City – Myserieuze thiller serie (26 juni)

Secret City wordt als Netflix original geplaats maar is eigenlijk al op tv geweest van 2016 tot 2018. Heb je de serie nog niet gezien dan is het een aanrader. Een spannende mysterieuze thriller over een journaliste die een ‘geheime stad’ ontdekt vol met politieke samenzweringen die vele levens in gevaar brengen. Met Anna Torv, bekend van de serie Fringe.

2. Tau – Scifi Film (29 juni)

Zoals gezegd, Netflix is gek op sci-fi, de nieuwe film Tau behoort ook tot dit genre. De hoofdrollen zijn voor Maika Monroe, Ed Skrein en Gary Oldman. Skrein speelt de badguy Alex die een jonge ‘grifter’ genaamd Julia ontvoert en haar onderwerpt aan een gevaarlijk experiment. Ontsnappen lijkt onmogelijk, omdat ze wordt bewaakt door Tau, een geavanceerde kunstmatige intelligentie ontwikkeld door Alex.

1. Derren Brown: Miracle (22 juni)

In Nederland hebben we Victor Mids, maar Derren Brown laat al jaren lang de wereld versteld staan met zijn spectaculaire trucs. Vanaf 22 juni heeft hij zijn eigen show op Netflix waarin hij, zoals de titel al doet vermoeden, wonderen laat zien.