Top 10 Nieuwe series en films op Netflix november 2018

November is de beste tijd van het jaar om op de bank te kruipen met wat snacks, een lekker drankje en natuurlijk je favoriete film of serie op Netflix. Ook deze maand zijn er weer genoeg nieuwe releases te vinden op de streamingdienst. Ben je benieuwd wat je niet mag missen? Dit zijn de 10 leukste nieuwe releases op Netflix in november.

10. The Other Side of the Wind (2 november)

Het heeft maar liefst 48 jaar geduurd voordat deze film eindelijk is afgemaakt. De beroemde regisseur Orson Welles filmde deze mockumentary over de wereld in Hollywood in de jaren 70. Na zijn overlijden heeft de film jarenlang stilgelegen, maar nu zijn de geschoten fragmenten allemaal bij elkaar gebracht, zodat we nog een keer kunnen genieten van een gloednieuwe film van meneer Welles.

9. May The Devil Take You (Sebelum iblis menjemput) (15 november)

In november hebben we Halloween net achter de rug, maar dat wil niet zeggen dat er geen nieuwe horrorfilms worden uitgebracht. In May The Devil Take You, een horrorfilm uit Indonesië zien we het verhaal van een jonge vrouw die naar het huis van haar vader reist. Haar vader is in een coma beland, maar zijn vijanden rusten niet. Zijn dochter wordt geplaagd door de duistere geheimen die hij achterhield.

8. Cam (16 november)

cam netflix 2018

Deze film vertelt het verhaal van Alice. Deze jonge vrouw werkt als camgirl, totdat een dubbelganger er alles aan doet om haar leven te verpesten. Wie is deze vrouw en waarom heeft ze het op Alice gemunt? Het mysterie wordt stukje bij beetje ontrafeld in deze spannende film.

7. The Last Kingdom – seizoen 3 (19 november)

The Last Kingdom is een van de vele historische series die op Netflix te zien zijn. De show wordt door de BBC gemaakt en speelt zich helemaal af in negende eeuw. In deze periode werd Engeland binnengevallen door de Denen, wat zorgt voor talloze gevechten met natuurlijk de bijbehorende paarden en zwaarden. In November is seizoen 3 voor het eerst te bewonderen.

6. Sabrina (20 november)

Nee, niet de nieuwe serie over de jonge heks, “Chilling Adventures of Sabrina”, die in oktober is toegevoegd, maar een andere Sabrina. Wederom een horror film uit Indonesië. Wat is er nou enger dan een angstaanjagende pop die tot leven lijkt te komen? Dat dachten de makers van Sabrina ook. In deze film probeert een jong meisje haar moeder terug te brengen van de dood. Dit zorgt ervoor dat ze de levensgevaarlijke demoon in een pop tot leven brengt, wat uiteindelijk zorgt voor talloze slachtoffers. Heb je dus zin om de rest van de maand in angst te leven? Dan is deze film zeker iets voor jou.

5. Frontier – seizoen 3 (23 november)

frotnier seizoen 3 nieuw op netflix

Nog een historisch drama gaat zijn derde seizoen in op Netflix. Deze keer is het Frontier: een serie die het verhaal vertelt over de verlaten gebieden in Canada. De bonthandel viert hier hoogtij en wordt verstoord door Declan Harp, een outlaw die niets liever doet dan onrust zaaien.

4. Narcos: Mexico (16 november)

Voor liefhebbers van crimeseries was Narcos altijd een van de meest geliefde shows. Het is dan ook niet gek dat deze serie een volledige make-over krijgt, met een totaal nieuwe cast. Narcos: Mexico speelt zich uiteraard helemaal af in Mexico. Het verhaal volgt de beginnende drugsoorlog die hier in de jaren tachtig ontrafelde.

3. House of Cards: Seizoen 6 (2 november)

Het is misschien wel een van de best bekeken series die Netflix te bieden heeft, en het laatste seizoen is eindelijk hier. Kevin Spacey doet om bekende redenen niet meer mee in dit seizoen, dus de hoofdrol is weggelegd voor Robin Wright. Met haar rol als de glasharde Claire Underwood hoopt Netflix de serie met een klapper te beëindigen. We volgen hoe Claire omgaat met haar leven als weduwe en zien hoe zij de rol aanneemt als nieuwe president van de Verenigde Staten.

2. Outlaw King (9 november)

Chris Pine is de ster van deze nieuwe film op Netflix. Het vertelt het verhaal over Robert the Bruce. Deze man bestond echt en was degene die Schotten aanspoorde om de strijd aan te gaan met Engeland in de veertiende eeuw. Het was zijn doel om voor de onafhankelijkheid van Schotland te vechten. Deze grimmige film laat zijn strijd zien en geeft je bovendien een inkijkje in de oude geschiedenis van Groot-Brittannië.

1. The Ballad of Buster Scruggs (16 november)

De broers Joel en Ethan Coen hebben een naam voor zichzelf gemaakt in de filmwereld vanwege hun absurdistische, humoristische en soms duistere films. The Ballad of Buster Scruggs is de nieuwste film van het duo. Met James Franco en Liam Neeson in de hoofdrollen, gaat het waarschijnlijk een onvergetelijke film worden. Het verhaal speelt zich af in het wilde westen van Amerika. Ook deze film heeft een humoristisch en duister kantje zoals we inmiddels allemaal van de Coen brothers gewend zijn.