Top 10 Ongepast Kinderspeeldgoed

Waarschijnlijk snappen de meeste kinderen zelf de dubbele betekenis van het volgende speelgoed niet, maar als ouders koop je dit toch niet voor je kinderen? En nog erger, dit maak je toch niet als speelgoedproducent?


10. Rad Repeatin’ Tarzan

Speelgoed waarbij je de hand van een poppetje kan bewegen, daar zijn er heel veel van. Maar normaal gesproken denk je niet gelijk aan dingen waar je bij kinderspeelgoed niet aan moet denken, maar bij deze Tarzan is deze gedachte niet te vermijden.

9. Wolverine Bop Hammer

Wolverine Bop Hammer

Een opblaasbare hamer met een plaatje van Wolverine erop, niks mis mee? Misschien niet als ze het ventiel iets subtieler hadden geplaats!


9. E.T. Finger Light

E.T. Finger Light
Nou, die vinger heb je dus juist niet meer nodig met dit speelgoed.

8. Punisher Shape Shifter

The Punisher Shape Shifter
Zo, de Punisher heeft wel een hele grote nadat hij zich heeft geshape shift!


7. “X”, As In The Last Sound In..

Blijkbaar is het “F-woord” al zo ingeburgerd in Amerika dat je het woord best kunt gebruiken om kinderen het alfabet te leren.

6. Rappende Kikker

Een rappende kikker, niks mis mee toch? Behalve dan als hij candy shop van 50 cent gaat zingen! De tekst van dit liedje:

I’ll take you to the candy shop
I’ll let you lick the lollipop
Go ‘head girl, don’t you stop
Keep going ‘til you hit the spot (woah)

Zouden ze nou echt niet doorgehad hebben dat lolly een metafoor is voor heel iets anders!?


5. Lion King

Het idee is waarschijnlijk dat Rafiki Simba boven zijn hoofd tilt, zoals in de klassieke scene in de Lion King, maar dit kan dus ook het dit speeltje.

3. Opblaasbare glijbaan

Misschien als ze de kop niet rood hadden gemaakt had er nog een beetje normaal uitgezien, maar dit gaat echt te ver!

2. Baby Wee-Wee

Natuurlijk is het raar dat Ken en Barbie daaronder niks hebben zitten, maar als we de Baby Wee-Wee zien snappen we het eigenlijk heel goed. Dit wil je gewoon niet.

1. Oozinator

De legendarische Super Soaker: 30 keer pompen voordat je straal hard genoeg was om de persoon naast je te raken. Hoe harder je pompt, hoe harder de straal. Dubieus, maar er valt nog mee te leven. Bij de Oozinator daarentegen is het water veranderd in een plakkerig goedje, dat gaat echt te ver! Zeker als de ondertitel ook nog luidt: “major pumping required”.

    1. Femke juli 12, 2015
    2. Felicity for now en marinete verbekken???????????????????????? januari 4, 2017
    3. arjan oktober 16, 2017

    Jouw Reactie?