Ben jij benieuwd wat de 10 leukste onderdelen van kerstpakketten zijn? Dat waren wij ook, dus daarom hebben wij voor je uitgezocht welke 10 dingen er zeker niet in een kerstpakket mogen ontbreken. Ben jij al nieuwsgierig? Lees snel verder voor meer informatie!

10. Banketletter

banketletter

De banketletter is zeer populair en niet zonder reden, dit lekkernij hoort gewoon bij de feestdagen en is bovendien erg lekker.

9. Heerlijke nootjes en zoutjes

nootjes en zoutjes

Ook nootjes en zoutjes zijn een perfecte toevoeging op borrelhapjes en daarmee zeker geschikt voor kerstpakketten. Ideaal om lekker op te eten tijdens een film of gezellige gesprekken met vrienden of familie.

8. Snoep

snoep

Ook snoepgoed mag niet ontbreken in het kerstpakket. Voeg een zakje met verschillende soorten snoep toe of kies voor een zakje met dropjes of zuurtjes. Snoep wordt altijd gewaardeerd in het kerstpakket.

7. Afbakcroissants

croissant

Afbakcroissants zijn altijd gewild. Ze zijn ideaal om lekker te bakken op kerstochtend en voegen dan ook zeker iets extra’s toe aan het kerstontbijt. Met afbakcroissants in het kerstpakket sla je de plank nooit mis.

6. Chocolade

chocolade

Veel mensen zijn dol op chocolade. Reden genoeg dat chocolade een van de meest populaire onderdelen van kerstpakketten zijn. Voeg lekkere bonbons toe aan het kerstpakket of kies voor verschillende soorten chocoladerepen.

5. Speciaal bier en wijn

speciaal bier

En wat dacht je van speciaal bier en wijn? Tijdens de feestdagen is er zeker wat te vieren en hoe kan dit nu beter dan met wijn of speciaalbier? Deze items zijn dan ook onmisbaar in een mooi kerstpakket.

4. Chips

chips

Ook erg populair in kerstpakketten, zijn zakken chips. Ga voor chips van een A merk of kies voor een bijzondere zak chips. Deze kan worden opengetrokken tijdens een heerlijke filmavond gedurende de feestdagen.

3. Borrelhapjes

Borrelhapjes

Ook borrelhapjes mogen zeker niet ontbreken in het kerstpakket. Borrelen tijdens de feestdagen is enorm gezellig en met de lekkerste borrelhapjes kan jouw personeel een fijne borrelavond met vrienden en/of familie organiseren.

2. Een cadeaubon

kadobon

Doe ook een mooie cadeaubon in het kerstpakket van een populaire webshop. Naast al die leuke spulletjes uit het kerstpakket, heeft jouw personeel ook nog eens een mooie cadeaubon om zelf iets uit te zoeken.

1. Verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten zijn misschien wel de meest populaire producten voor in kerstpakketten. Hier wordt namelijk vrijwel iedereen wel blij van. Denk bijvoorbeeld aan verzorgingsproducten van Rituals. Hiermee kan jouw personeel hun eigen geluksmomentje creëren. Deze verzorgingsproducten zijn er voor zowel mannen als vrouwen.