Top 10 Populairste TikTokkers ter Wereld (2020)

Er zijn altijd weer nieuwe apps en websites die de trend van het moment zijn. Social media platform TikTok is er daar één van. Deze app is de plek om korte filmpjes van jezelf te delen, het liefste met goede muziek en een paar dansjes. Maar wie heeft er de meeste volgers op TikTok? Dat lees je in deze top 10 populairste TikTokkers.

10. Flighthouse – 22,5 miljoen volgers

@flighthouse

daisykeech said “pow, pow” 😂 #dancecharades w/ addisonre

♬ Say So – Doja Cat

Flighthouse is een groot bedrijf dat zich vooral richt op het maken van content voor TikTok. Hun video’s gaan dan ook over de muziek en de gebruikers van de app. Zo interviewen ze de populaire gebruikers van TikTok, maar maken ze ook video’s over muzikanten die een hit op de app hebben. Wanneer je op de hoogte wilt blijven van alles wat er zich op TikTok afspeelt, dan is dit een goed account om te volgen.

9. Gilmher Croes – 23,2 miljoen volgers

@gilmhercroes

MOOD jaydencroes 🤣😂

♬ It’s Not Unusual – Tom Jones (Tribute) – Studio Sunset

Gilmher Croes (ook wel bekend als Gil Croes) is een acteur die op Aruba woont. Hij heeft meerdere awards op zijn naam staan, want hij is bekend als de grootste social media ster van het eiland en heeft ook een filmprijs gewonnen. Hij laat zijn acteerkunsten graag zien op TikTok, want hier maakt hij korte films en sketches. Zo heeft hij enkele personages ontwikkeld die keer op keer terugkomen en die de ster zijn van talloze populaire TikToks.

8. Kristen Hancher – 23,4 miljoen volgers

@kristenhancher

the comment section be like

♬ mentow iwness need luv 2 – gavry3

Kristen Hancher timmert al een aantal jaar aan de weg om een grote social media ster te worden. Ze is actief als zangeres, actrice en influencer en maakt content op allerlei platforms. Zo maakte ze in eerste instantie video’s over make-up op YouTube, maar ze verhuisde naar TikTok toen haar komische video’s populairder werden. Ze werkt graag samen met andere sterren op het platform, zodat niemand om haar heen kan.

7. Musical.ly (@livetv) – 23,5 miljoen volgers

@livetv

🕺🏼💃🏼✨ Want to be a dancer? camdogfx is taking over live.ly TV 2mrw. Ask your questions in the comments 👇🏼

♬ original sound – LIVETV

Een paar jaar geleden was Musical.ly het grote platform waar korte muzikale filmpjes gedeeld werden, maar dat bedrijf werd samengevoegd met TikTok. Musical.ly heeft nog wel een eigen account dat LiveTV heet. Hier post het platform de leukste en meest populaire video’s van het moment. Populaire TikTokkers krijgen soms ook de kans om het account een dag over te nemen.

6. Charli D’Amelio – 24,9 miljoen volgers

@charlidamelio

ya.girl.bri.bri97

♬ Cannibal – Ke$ha

Het duurde niet lang voordat Charli D’Amelio bij de top van TikTok hoorde. Ze had nog maar een paar maanden een account en wist meteen al miljoenen fans te vergaren. Haar specialiteit is het maken van korte dansvideo’s waarbij ze leuke en uitdagende routines maakt. Vervolgens worden haar dansjes duizenden keren gekopieerd door andere TikTokkers. Er is één ding zeker: wanneer zij op je muziek danst, wordt het een hit.

5. Riyaz Aly – 28,2 miljoen volgers

@riyaz.14

Ra ta ta ta 😂🔥 #riyaz #duetwithriyaz #loveyouall

♬ original sound – Krutika 🐥

Hij is slechts vijftien jaar oud, maar nu al een wereldberoemde ster. Riyaz Aly komt uit India en is actief als acteur en modeblogger. Hij weet vooral veel fans te vergaren dankzij de hashtag #duetwithriyaz. Hiermee daagt hij zijn volgers uit om video’s met hem te maken, wat volop gebeurt.

4. Baby Ariel – 30,2 miljoen volgers

@babyariel

brrr arii

♬ TOES – DaBaby

Ariel Martin is ook wel bekend als Baby Ariel. Ze heeft al meerdere prijzen gewonnen voor haar online content, maar is ook actief als zangeres en actrice. Zo speelde ze in twee films van Nickelodeon en Disney waarmee ze een nog groter publiek wist te bereiken. Door sommige mensen wordt ze als de meest invloedrijke persoon op social media gezien.

3. Zach King – 33,7 miljoen volgers

@zachking

I’m blown away by how many of you have watched and supported my #magic videos this year on TikTok! Love all of you, see you in 2020! #newyear

♬ original sound – zachking

Zach King was eerst een lange tijd actief op Vine: het platform waar je komische video’s van zes seconden kon delen. Toen die app ophield met bestaan, was het tijd voor Zach om over te stappen op TikTok. Ook hier wist hij binnen de kortste keren veel volgers te krijgen. Hier post hij video’s waarin hij absurde en verbazingwekkende goocheltrucs uitvoert.

2. TikTok – 36,8 miljoen volgers

@tiktok

💪WE STAN STRONG WOMEN. Make a TikTok and tell us what empowers you! #marchforsisterhood girlswhocode

♬ original sound – tiktok


Het is niet gek dat TikTok zelf een van de grootste accounts op het platform heeft. Bijna alle gebruikers willen graag op de hoogte blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen op de app. Gebruikers krijgen een kijkje achter de schermen, maar worden ook getrakteerd op leuke en nieuwe video’s van populaire TikTokkers. Zo missen ze geen enkele hype op de app.

1. Loren Gray – 38,9 miljoen volgers

@lorengray

it’s the REMIX !

♬ original sound – islaythots87

Met bijna veertig miljoen volgers is het geen verrassing dat Loren Gray op nummer één van dit lijstje staat. Dit meisje is dan ook een echte sensatie op social media. Wanneer je al haar volgers op TikTok, Instagram en YouTube combineert, heeft ze in totaal meer dan vijftig miljoen mensen die aan haar lippen hangen. Ze is bekend geworden met haar leuke dansjes, maar ze is ook een muzikant en heeft een contract bij een platenlabel.

Het verwijderde Tiktok account van Lisa and Lena

View this post on Instagram

Stay weird 🤪

A post shared by Lisa and Lena | Germany® (@lisaandlena) on

We moeten ook nog even de Duitse tweeling “Lisa en Lena” noemen. De meisjes waren sinds 2015 actief op musical.ly. En in maart 2019 waren ze met 32.7 miljoen volgers de populairste tiktokkers. Ze besloten hun account te verwijderen, het was tijd voor wat anders. Op instagram zijn de meisjes nog wel actief en ook populair met meer dan 15 miljoen volgers.

  1. Anoniem maart 4, 2020
  2. Ella VanDeSande maart 13, 2020
  3. supernova2301 maart 13, 2020
  4. Anoniem april 27, 2020
  5. Anoniem juni 18, 2020
  6. juliette juli 21, 2020
  7. juliette juli 21, 2020
  8. Julia december 23, 2020
  9. TikTok Likes april 18, 2021
  10. :( juli 1, 2021
  11. :( juli 1, 2021

  Jouw Reactie?