Top 10 Populairste Torrent Sites 2019

Torrentsites komen en gaan. Ze worden gesloten door instanties als Brein of soms zelfs de FBI, maar een paar dagen later zijn ze op ander adres vaak weer online. En zo niet, dan is er een andere site die het stokje overneemt. Niet zo gek, deze sites behoren tot de populairste van de wereld en er wordt veel geld verdiend met advertenties.

Laatste update februari 2019

10. zooqle.com

Mede door het uit de lucht halen van populaire sites als kickasstorrents en extratorrents komen er nieuwe sites als zooqle in de lijst voor. Maar Zooqle is ook een hele overzichtelijke torrentsite is. Vooral torrents van tv series staan netjes gesorteerd per seizoen.

9. Torrents.me

Torrents.me is een meta zoekmachine die de resultaten weergeeft van andere torrentsites.

8. nyaa.si

Nyaa.si is de place to be voor anime liefhebbers. Vorig jaar is Nysaa nog uit de lucht gehaald, maar ze zijn in 2018 terug op een nieuw domein.

7. Limetorrents.cc

Limetorrents is al jaren goed aan de weg aan het timmeren. Ze worden steeds populairder, de reden hiervoor is dat je op de site niet doodgegooid wordt met allemaal vervelende reclame banners! Er is druk geprobeerd limetorrents te blokkeren het afgelopen jaar, maar ze zijn gewoon verhuisd naar een nieuw domein, ze zijn nu te vinden op limetorrents.info


6. eztv

Eztv is al jaren een van de populairste release groepen die nieuwe tv series online zet. Het huidige EZTV.ag is overigens niet de originele groep, maar er is een vijandelijke overname geweest in 2015. De releases van deze groep worden dan ook niet geplaatst op vele andere torrentsites.

5. Torrentz2

Torrentz.eu was lange tijd een van de populairste torrent sites, tot deze werd gesloten in 2016. Al snel was daar Torrentz2. Het is een metazoekmachine die torrents zoekt op de andere populaire sites.


4. RARBG

RARBG is de torrentsite voor wie kwaliteit prefereert boven kwantiteit. De site is alweer sinds 2008 online.

3. 1337X

1337X is de laatste jaren erg populair geworden. Het design van de website is dan ook erg strak en overzichtelijk. Ook zijn er minder vervelde reclames zoals te zien op zoveel van de torrentwebsites.

2. The Pirate Bay

The Pirate Bay is al sinds 2003 online en is altijd de belangrijkste torren stie geweest. Er is al tientallen malen geprobeerd om de site uit de lucht te halen, servers zijn in beslag genomen, domeinnamen ook, en de oorspronkelijke oprichters zijn zelfs veroordeeld tot een gevangenis straf. Maar het lijkt onmogelijk om de Thepiratebay te stoppen. Er zijn vele proxies waar je terecht kan als het .org domein niet werkt. Er is ondertussen zelfs een offlineBay waarmee je niet eens meer internet nodig hebt om de torrents van TPB te downloaden.

1. YTS.AM

yts torrentsite

YTS en YIFY waren ooit een populaire ‘release groep’. Ze waren vaak de eerste met een goede versie van de nieuwste films. De originele groep is echter gestopt en een andere groep heeft de plaats ingenomen op het domein YTS.am. Ze zijn nog steeds supersnel met het uitbrengen van nieuwe films, en specialiseren zich in kleine formaten. Niet iedereen in de torrent community is hier even blij mee en releases van deze groep worden dan ook niet geplaatst op meerdere sites. Voor de populariteit van YTS.am maakt dat niks uit, ze zijn in 2019 uitgegroeid tot de populairste torrentsite.

    1. traffic solder juni 8, 2018
    2. SenzaZuc augustus 14, 2019

    Jouw Reactie?