Top 10 Sexy Britney Spears Video’s

Britney Spears brak door met haar hitsingle “Hit Me Baby One More Time” in 1999. Alle jongens die zijn opgegroeid in die tijd keken reikhalzend uit naar weer een nieuwe sexy video van Britney. Het begon nog vrij onschuldig als schoolmeisje met vlechtjes, door de jaren heen werden de video’s echter steeds sexier. Met waarschijnlijk als hoogtepunt de zweterige videoclip voor Slave 4 U.

Dit zijn de tien meest sexy video’s die Britney heeft gemaakt in haar carrière (tot nu toe).

10. My Prerogrative


Deze cover van Bobby Brown is niet een van Britney’s populairste liedjes. De videoclip daarentegen is niet vervelend om naar te kijken, een half naakte Britney kroelt hitsig over het bed.

9. Me Against the music


Ok, misschien niet de meest sexy video, maar altijd als we hier naar kijken moeten we denken aan de legendarische kus tussen Madonna en Britney.

8. Gimme More

It’s Britney Bitch! In 2007 was dit de comeback song van Britney na een aantal jaren van complete chaos. Geen blondje, maar een brunette deze keer (ze kon ook makkelijke kiezen door haar kale hoofd :)). Lekker een beetje aanklooien aan de stripper paal, niet slecht!

7. Circus


Met het album Circus in 2008 was Britney echt weer terug aan de top. Alle grote sterren en producers wilde weer met haar samenwerken. In de clip laat ze een volwassen sexy Britney zien.


6. Oop, I did it again

In 2000 verscheen Britney in een strak rode latex pak in de video voor Oops I did it again. Sexier dan dit had ze er nog nooit uitgezien.

5. “3”

Sexy outfits, sexy dansjes, sexy video.


4. Hit me Baby One more Time

Tja, je kan geen lijst maken van Britney Spears video’s en dan niet het legendarische Hit me Baby One more time er in plaatsen. Britney doet een beetje onschuldig als sexy schoolmeisje, maar iedereen weet wel beter …

4. I Love Rock and Roll

Britney in het leer, kruipend over de grond, ja, dat is toch wel heel sexy.

3. Toxic

Britney’s leukste liedje heeft ook een van de beste clips. Stewardess wordt door mannen gezien als het meest sexy beroep en alsof dat niet genoeg is heeft ze ook nog een doorschijnend stukje plastic aan.

2. Womanizer

Britney naakt in de sauna, dat is genoeg voor de nummer 2 positie!

1. Slave 4 U

Zweterig, geil, hitsig, met deze videoclip liet Britney de wereld duidelijk weten dat ze niet meer het kleine meisje was, maar een sexy jonge vrouw.