Top 10 Sexy Mannen 2014

Ieder jaar maakt het Amerikaanse People Magazine een lijstje van de meest sexy mannen van het jaar. In voorgaande edities wonnen: Adam Levine (2013), Channing Tatum (2012), Bradley Cooper (2011) en Ryan Reynolds (2010). Vier mannen hebben de titel tweemaal gewonnen: Richard Gere (1993 en 1999), Brad Pitt (1995 en 2000), George Clooney (1997 en 2006) en Johnny Depp (2003 en 2009). Dit is de top 10 van 2014:

10. Scott Foley

scott foley

Toen Scott Foley eind jaren ’90 in de tv serie Felicity speelde was hij al een van de meest begeerde mannen. Maar zoals dat wel vaker geldt bij mannen, hoe ouder ze worden, hoe knapper. Momenteel heeft Scott Foley ook een van de hoofdrollen in een serie, Scandal, en is hij nog steeds een van de meest begeerde mannen op aarde. En als je dan ook nog halfnaakt samen met een puppy een fotoshoot doet, ja dan kop je in de lijstjes van meest sexy man.

9. Eddie Redmayne

eddie redmayne

De 32 jaar oude Brits acteur Eddie Redmayne timmert al een tijdje aan de weg. Zijn grote doorbraak kwam echter pas in 2012 met de rol van Marius Pontmercy in de musicalfilm Les Misérables. Sindsdien is hij ‘hot’. Begin volgend jaar zal hij te zien zijn als Stephen Hawking in The Theory of Everything en in Jupiter Ascending, de nieuwe film van de Wachowskis (bekend van de Matrix).

8. Michael Strahan

Michael Strahan

Misschien heb je nu nog niet gehoord van Michael Strahan. Hij is een voormalig professioneel football speler die na zijn sportcarrière aan de weg timmert als acteur. Volgend jaar zal hij te zien zijn in Magic Mike XXL, het vervolg op Magic Mike. Ga er maar vanuit dat hij weinig kleren aan zal hebben!

7. Matt Bomer

Matt Bomer magic mike

De 37 jaar oude Matt Bomer zal ook te zien zijn in Magic Mike XXL, waarin hij zijn rol als stripper Ken weer zal spelen. Natuurlijk kennen we Matt Bomer ook als Neal Caffrey in de serie White Collar.


6. Bradley Cooper

. Bradley Cooper

In 2011 nog verkozen tot meest sexy man, nu moet Bradley Cooper genoegen nemen met een zesde plek. Dit jaar was Cooper te zien in American Hustle, sprak hij de stem in van de wasbeer Rocket in Guardians of the Galaxy en Serena en American Sniper moeten nog uitkomen.

5. Blake Shelton

Blake Shelton

Country muziek is in Nederland niet erg hot, in Amerika wel, en Blake Shelton is een van de grote sterren. Ook is hij een van de juryleden in de Amerikaanse The Voice.


4. Ki Hong Lee

Ki Hong Lee

Volgens People is Ki Hong Lee een acteur om in de gaten te houden. Dit jaar had hij zijn doorbraak in de film The Maze Runner. Volgend jaar zal hij in deel twee te zien zijn en in “The Stanford Prison Experiment”, een film over een van de bekendste psychologische experimenten.

3. Jamie Dornan

Jamie Dornan

Jamie Dornan staat nu nog op nummer drie, maar nadat volgend jaar fifty shades of grey in de bioscopen heeft gedraaid zou hij weleens op de nummer één positie terecht kunnen komen!

2. Chris Pratt

Chirss Pratt

Chris Pratt is een van de meest geliefde acteurs van het moment. Al jaren speelt hij in de serie Parcs and Recreation, maar ook bij het grote publiek is hij nu doorgebroken met zijn rol als Peter Quill (Star Lord!) in Guardians of the Galaxy. Volgend jaar is hij te zien in Jurrasic World.

1. Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

De meest sexy man is niemand minder dan Thor, oftewel Chris Hemsworth. Voor zijn rol als superheld is hij in perfecte conditie en zeer gespierd. In 2015 valt er weer genoeg te genieten van de sexy Australische acteur, hij is te zien in: Blackhat, In the Heart of the Sea, Avengers 2 en Vacation.

    1. poesje januari 4, 2016
    2. Gaat je niks aan februari 20, 2018

    Jouw Reactie?