Top 10 Sexy “Plus-Size” Modellen

Eindelijk zijn er supermodellen die er uit zien als echte vrouwen. Natuurlijk zien de graadmagere modellen er vaak mooi uit op de foto, maar realistisch is het beeld dat ze creëren niet. Wie kent er nou iemand in het echt met heupen die bijna passen tussen je handen? En nog belangrijk, welke man vindt dat nou echt aantrekkelijk? En het modellen dieet kan ook niet gezond zijn. Er is ook een trend gaande in online datingland; zo zijn er steeds meer datingsites voor dikke vrouwen en mannen en komt deze voorkeur steeds meer uit de taboesfeer. De stroming van ‘plus-size’ modellen wordt steeds groter, we zagen ze al bij de “next topmodel” programma’s, in toonaangevende magazines als Vogue en Glamour en iedereen heeft de H&M posters met een plus-sized model in bikini op de abri’s zien hangen!

10. Candice Huffine

Samen met Tara Lynn, Robyn Tawley stond Candice Huffine in 2011 in Vogue Italia in de “Curvy Issue”. Dit was een van de belangrijkste gebeurtenissen om de weg vrij te maken voor ‘plus-size’ modellen.

9. Nadia Aboulhosn

Model Nadia Aboulhosn was in 2009 de winnares van American Apparel’s XL Model Search. Naast een zeer populair model heeft ze ook een succesvolle blog.

8. Lizzie Miller

Bovenstaande naaktfoto van Lizzie Miller die te zien was in “Glamour Magazine” zorgde voor behoorlijk wat commotie in 2009. Normaal wordt bij dit soort foto’s het buikje (dat de meeste dames hebben als ze zo zitten) weg gefotoshopt, nu dus een keer niet.

7. Kaela Humphries

Dat de broer van Kaela (Kris Humphries, de NBA Basketballer) ‘curvy’ vrouwen aantrekkelijk vond dat wisten we (ex-man van Kim Kardashian). Hij kan trots zijn op zijn zusje, ze staat met haar rondingen in veel fashion magazines.

6. Fluvia Lacerda

Fluvia Lacerda wordt ook weleens de “plus-size Gisele Bündchen” genoemd, en niet allen omdat ze beide uit Brazilië komen. Ze is minstens zo knap.

5. Ashley Graham

Ashley Graham speelde de hoofdrol in de sexy verboden lingerie reclame van Lane Bryant. Tevens heeft ze in Glamour en Vogue gestaan.

4. Tara Lynn

Tara Lynn stond in 2011 in de beroemde “Curvy Issue” van Vogue Italia en in 2012 was ze het model van H&M.

3. Marquita Pring

Ook Marquita Pring stond in Vogue Italia. Ze is duidelijk trots op rondingen, ze vertelde dat ze zelfs extra ‘paddings’ gebruikt om een nog groter maatje te hebben.

2. Jennie Runk

Jennie Runk was dit jaar (2013) overal te zien op de reclameposters van H&M. Nu heeft H&M vaker plus-size modellen gebruikt, maar niet eerder voor de bikini/badpakken lijn.

1. Robyn Lawley

Robyn Lawley is waarschijnlijk het meest succesvolle model met een maatje meer. Ze was het eerste plus-size model voor Ralph Lauren in 2012, stond in 2012 op de cover van de Franse Marie Claire, en stond in Vogue Australia.

  1. jij bent gewoon te dik december 17, 2016
   • Shaneen februari 26, 2017
   • mare januari 13, 2019
  2. Anersfoort (m) december 26, 2016
  3. Anoniem maart 19, 2017
  4. Greta augustus 16, 2017
  5. jurjan van dijk november 12, 2017
  6. Anoniem mei 4, 2018
  7. nickyboy juni 1, 2018
  8. Dellie Pfaff januari 2, 2019

  Jouw Reactie?