Top 10 Sexy Shakira Video’s

Shakira maakt natuurlijk leuke muziek, maar ze zou niet half zo succesvol zijn als ze niet zo lekker met haar brede heupen en billen kon schudden. Dit is dan ook een terugkerend thema in zo’n beetje al haar video’s.

Dit zijn haar 10 meest sexy muziekvideo’s:

La Tortua

Shakira op haar best, onder de modder lekker aan het schudden en een beetje sexy in de camera kijken.

Whenever, Wherever

Met deze video leerde we Shakira kennen. Ze herinnert ons er nog even dat we haar borsten niet moeten verwarren met bergen. Om haar punt kracht bij te zetten kruipt ze met flinke inkijk door de modder.

Objection (Tango)

Ook hier komen Shakira’s kleine tietjes weer ter sprake (issues Shakira??). Shakira neemt het op tegen een blonde bimbo met grote nep tieten.

She Wolf

Heel veel sexier dan dit gaat het waarschijnlijk niet meer worden. Shakira die in een huidkleurig pakje haar sexy moves doet in een kooi, en dan hebben we nog niet over haar andere outfit waar de helft van mist.

Beautiful Liar


Om het nog iets spicier te maken krijgt Shakira in deze video hulp van die andere dame met prachtige brede heupen, Beyonce! Samen doen ze een wedstrijdje wie het meest sensueel kan bewegen.

Hips Don’t Lie

Wycleff wist nog niet dat Shakira zo kon dansen, wij ondertussen wel, maar vinden het niet erg om nogmaals te zien hoor.

Loca

Een blije Shakira danst in haar kleine bikini-tje, niks mis mee toch.

Rabiosa

Shakira bewijst dat ze als brunette ook super sexy is, maar als blondje aan de paal steelt ze toch wel echt de show.

Did it Again

Ze doet het inderdaad weer. Het lijkt wel iets teveel op een choreografie van Isabelle uit So you think you can dance, maar sexy is het zeker.

Gypsy


Shakira denkt ook wel eens aan de vrouwen, in deze video heeft ze de hulp in geroepen van een half naakte Raffael Nadal. Gelukkig heeft ze zelf ook weer een pikant jurkje aangetrokken.

Vergeet ook niet de 10 sexy Britney Spears video’s te kijken!