Top 10 Sexy Sports Illustrated Badpak Modellen

Er zijn twee evenementen waar mannen het hele jaar naar uitkijken, de Victoria Secret Show en de “Swimsuit” editie van Sports Illustrated. Sinds 1964 zijn de knapste modellen te zien in de meest sexy badpakken en bikini’s. Een top 10 van de knapste SI Swimsuit modellen tot nu toe:

10. Tyra Banks

Tyra Banks

Tyra Bank stond in 1997 op de cover van SI. Ze was de eerste Afro-Amerikaanse vrouw op de cover. Ze heeft meerdere malen in het blad gestaan, en tweemaal op de cover.

9. Elle MacPherson

Elle MacPherson

“The Body”, Elle MacPherson, mag natuurlijk niet missen in het rijtje. Ze heeft een recordaantal van vijf keer op de cover van het blad gestaan, in 1986, 1987, 1988, 1994, en 2006.

8. Brooklyn Decker

Brooklyn Decker

Dat Brooklyn Decker een fantastisch lichaam voor een bikini heeft weten we. We plaatsten haar eerder al in de top 10 van bikini scenes in films.

7. Stephanie Seymour

Stephanie Seymour

Stephanie Seymour heeft in haar carrière op meer dan 300 magazine covers gestaan, waaronder de Playboy en dus SI.


6. Marisa Miller

Marisa Miller

Marisa Miller stond op de cover van 2008, en dit is het best verkochte blad tot nu toe! In 2007 poseerde ze met slechts een iPod als ‘bikini’.

5. Heidi Klum

Heidi Klum

Heidi Klum is een van de meest succesvolle modellen allertijden. Ze heeft meerdere malen in het blad gestaan en mocht ook opdraven voor de 50 jarige verjaardag van het blad in 2014.


4. Bar Refaeli

Bar Refaeli

De prachtige Israëlische Bar Rafaelli stond in 2009 op de cover van het blad. Deze foto werd later ook op de zijkant van een Southwest airlines vliegtuig geschilderd.

3. Cindy Crawford

Cindy Crawford

Cindy Crawford is misschien wel de grondlegger van de hedendaagse supermodel. Ze stond nooit op de cover van het blad maar was in het begin van haar carriere wel in een sexy bikini te zien.

2. Irina Shayk

Irina Shayk

De Russische Irina Shayk is de laatste jaren het gezicht geworden van het blad. Ze staat in alle edities van 2007 tot 2014 en in 2011 stond ze op de cover.

1. Kate Upton

Kate Upton

Kate upton heeft het perfecte bikini lichaam! in 2011 werd ze verkozen tot “Rookie of the year” en in 2012 en 2013 was ze op de cover te bewonderen!