Top 10 Sexy Vrouwen van 2018

Het is misschien wel de meest subjectieve lijst die wij kunnen maken, wie is het mooiste van het land? We hebben al een lijstje met mooie vrouwen uit 2016 online staan, met prachtige vrouwen als Scarlett Johansson, Emilia Clarke en Selena Gomez. Deze dames hadden we prima weer in deze top 10 van 2018 kunnen opnemen. Maar in dit lijstje hebben we vooral gefocust op dames die dit jaar volop in schijnwerpers staan.

10. Camila Cabello

De Cubaans-Amerikaanse Camila Cabello maakte tot 2017 deel uit van de meidengroep Fifth Harmony. Ze besloot een solocarrière te beginnen en niet zonder succes, het liedje Havana was een de grootste hits van het afgelopen jaar.

9. Alicia Vikander

De Zweedse actrice Alicia Vikander is de laatste jaren goed aan de weg aan het timmeren in Hollywood. Ze speelde een zeer geloofwaardige A.I. in Ex Machina en won zelfs al een Oscar voor haar rol in The Danish Girl. En in 2018 is Alicia de nieuwe sexy Lara Croft.

8. Zendaya

Zendaya is een van de nieuwe sterren afkomstig van Disney Channel. Ze speelde samen met Bella Thorne in “Shake It Up”. Maar de Disney jaren heeft ze achter zich gelaten, in 2017 schitterde ze in Spider-Man: Homecoming en was ze vooral heel sexy in de film “The Greatest Showman”.

7. Nathalie Emmanuel


Ieder lijstje met mooiste actrices uit Game of Thrones zet Emilia Clarke (die de rol speelt van Daenerys Targaryen) op de eerste plaats. Maar wij vragen ons sinds het laatste seizoen af, is haar trouwe hulpje Missandei, oftwel Nathalie Emmanuel, eigenlijk niet veel lekkerder?

6. Alexis Ren

Het Amerikaanse model Alexis Ren is een van de populairste vrouwen op Instagram, ze heeft meer dan 12 miljoen volgers. En als je haar sexy foto’s en filmpjes bekijkt snap je wel waarom.

5. Lais Ribeiro

Ook de Braziliaanse Lais Ribeiro is model van beroep. We kennen haar natuurlijk vooral als een van de Angels van Victoria’s Secret.

4. Alexandra Daddario

De prachtige Alexandra Daddario kunnen we niet meer vergeten sinds haar rol in de tv serie True Detective. Tel daar bij op dat ze vorig jaar te zien was als Baywatch Babe en dan verdient Alexandra zeker deze vierde plaats in lijst van meest sexy vrouwen.

3. Ana De Armas

De Cubaanse actrice Ana De Armas is de laatste jaren behoorlijk naam aan het maken in Hollywood en dat heeft natuurlijk alles te maken met haar sexy “looks”. Ze was te zien in War Dogs, Knock Knock en vorige jaar als sexy hologram in Blade Runner 2049.

2. Kendall Jenner


Je kunt er eigenlijk niet omheen, de Kardashian vrouwen. Kim, Khloe en Kourtney hebben we ondertussen wel een beetje gezien. De twee nieuwste telgen daarentegen Kylie en Kendall Jenner zijn pas net komen kijken en zetten de hele (social media) wereld op z’n kop. Van de zusjes lijkt Kylie het meest op haar halfzussen: grote borsten, grote billen, grote lippen. Kendall daarentegen heeft een geheel eigen look en timmert hard aan de weg om een van de meest succesvolle modellen van het moment te worden. Zo stond ze al op de cover van Vogue en liep ze de mode show voor Victoria Secret. We vinden haar dan ook de knapste van de Kardashian / Jenner familie.

1. Gal Gadot

Wonder Woman herself! De Israelische Gal Gadot won al meer dan 10 jaar geleden de titel Miss Israël en bijna die van de wereld. Uiteraard had ze die titel gewoon moeten winnen en daarom kronen we haar tot meest sexy vrouwen van 2018!