Top 10 Tech Gadget kado’s voor onder de 50 euro

Het is weer december, de maand van de kadootjes. Altijd weer lastig om de juiste kado’s te vinden voor vrienden en familie. Dit jaar proberen we bij alletop10lijstjes.nl je een beetje op weg te helpen. Dit zijn de 10 kado’s die leuk zijn voor iemand die van tech gadgets houdt, en allemaal voor onder de 50 euro!

10. Lange oplaadkabel voor smartphone en tablet

Op zoek naar een goedkoop kado? Met deze Belkin MIXIT Micro-USB naar USB Kabel van 2 meter maak je iedereen blij. Niet meer oncomfortabel dicht bij het stopcontact zitten als je telefoon of tablet moet opladen. Als je even zoekt zijn er zelfs nog langere kabels te viden.

Te koop bij bol.com voor 9.99

9. Clip-On Smartphone Zoomlens

Nog een leuke gadget voor de mobiele telefoon. Deze universele telelens met 8x vergroting is geschikt voor zowel iPhone en Samsung. Voorzien van een handige clip om de lens op de telefoon te klemmen.

Te koop bij bol.com voor 16.78

8. Trust Urban Primo Powerbank

We blijven nog even bij de smartphones. Een powerkbank voor je mobieltje is een onmisbare accessoire voor iedereen die veel op reis is. Een goede betaalbare keuze is de Trust Urban Primo Powerbank 10000 mAh. Met deze powerbank kun je gemiddeld een smartphone tot 5 keer opladen.

Te koop bij bol.com voor 21.99

7. Innr smart led lamp

Wil je iemand kennis laten maken met smart verlichting, geef dan deze innr smart led. De lamp werkt super makkelijk, je draait de led-lamp in bestaande lamp en verbindt deze daarna met de app. Bedienen gaat daarna gemakkelijk met de smartphone!

Te koop in bijna iedere kluswinkel of bij bol.com

6. TP-Link Wi-Fi Smart Plug HS110

Dit slimme stopcontact heeft wat ons betreft twee functies. Het is natuurlijk handig om bij te houden hoeveel energie producten gebruiken en de timerfunctie schakelt brandgevaarlijke apparaten zoals een strijkijzer, stijltang of koffiezetapparaat automatisch uit. Maar vooral voor neuroten is het fijn om even op je app te kunnen kijken of je echt je apparaten hebt uitgedaan, hoef je niet meer helemaal terug naar huis!

Te koop bij bol.com voor 39.99

5. Aukey Magnetische Ventilatie Houder

De smartphone is een volwaardig navigatiesysteem en muziekspeler en dus handig in de auto. Dan wil je wel een houder hebben die de smartphone goed vastzet. Dat is deze Aukey Magnetische Ventilatie Houder. Je stopt een metalen plaatje tussen hoesje en toestel, deze kleeft daarna aan de magnetische houder

Te koop bij bol.com voor 17.95

4. Anker PowerPort 6 Poorts 12A Zwart

Altijd usb poorten te kort? Opgelost met deze handig usb-hub van anker. Eén poort zijn er nu zes!

Te koop bij bol.com voor 35.99

3. Xtorm Magma Solar Charger AM116

We hebben al een powerport besproken op nummer 4, maar nog vetter, en beter voor het milieu, is deze oplader met zonnepanelen. Super handig voor bijvoorbeeld de camping, of als je een lange wandeltocht gaat maken. Het is tevens een zaklamp!

Te koop bij solarpowersupply voor 42.99

2. VR Shinecon

De ‘echte’ VR systemen van occulus rift zijn natuurlijk nog heel duur, maar voor veel minder geld maak je van je smartphone ook een Virtual Reality Bril.

Te koop voor 26.80 bij Bol.com

1. Tile mate – Bluetooth tracker

De must-have gadget voor iedereen die vergeetachtig is, de Tile mate Bluetooth tracker. Via de app op je smartphone kun je de Tile Mate een geluid laten maken, zodat je kan horen waar bijvoorbeeld jouw sleutels liggen. De Tile app onthoudt ook waar jouw tracker voor de laatste keer is geweest. Ben je je spullen dus vergeten? Dan weet de app je te vertellen waar je als eerste moet zoeken! De Tile Mate werkt ook andersom. Je sleutels met de Tile Mate in je handen, maar je smartphone kwijt? Klik dan 2 keer op het knopje van de Tile Mate en je smartphone zal geluid maken, zodat je hem weer terugvindt! Zelfs als je geluid uitstaat.

Te koop bij bol.com voor 26.99

Hopelijk staat er een leuk kado ideetje voor je bij! Weet je zelf een leuk tech kadootje laat het ook zeker weten bij de reacties.