Tijd teveel? Installeer dan een van de volgende games op je iPhone (veelal ook verkrijgbaar voor Android) en die tijd verdwijnt als sneeuw voor de zon. De volgende 10 games zijn namelijk zeer verslavend …

10. Draw Something

Draw Something

Speelt iemand het nog? Een jaar geleden was Draw Something een van de meest gespeelde spellen op de iPhone en Android. 50 miljoen keer werd de app gedownload in 50 dagen. Zynga had toen $180 miljoen over voor dit verslavende spelletje.

9. 4 plaatjes 1 woord

4 plaatjes 1 woord

Vier plaatjes met een overeenkomst, kun jij ‘m vinden. Simpel, maar erg verslavend.

8. Cut the Rope

cut the rope

Een klassieker, Cut the Rope. Help het lieve monstertje Om Nom aan zijn snoepjes komen door met perfecte timing en finesse de touwen door te knippen.

7. Clash Of Clans

clash of clans

Clash of Clans is een populair bouw- strategiespel. Je bouwt een dorp op met de intentie een viking-achtig volk voor te bereiden op het veroveren van dorpen van andere spelers. Hoe meer je bouwt, hoe beter je aanval en verdediging. Meer, betekent blijven spelen en dus verslavend.

6. Plants vs Zombies

plants vs zombies

Verdedig je huis tegen goofy zombies. Niet met wapens, maar met behulp van planten met speciale functionaliteiten. Bizar, maar zeer verslavend!

5. Fruit Ninja

fruit ninja

Alweer een wat oudere game, Fruit Ninja. Zoveel mogelijk fruit doormidden hakken. Klinkt saai, maar toch is het zeer verslavend!

4. Tiny Wings

tiny wings

Een simpeler spel dan Tiny Wings is er waarschijnlijk niet. Je kunt je vogeltje besturen met ‘one tap’, je kunt eindeloos doorspelen wat het spel zeer verslavend maakt.

3. Temple Run

temple run

Rennen, rennen en nog eens rennen. Temple Run is de popualirste ‘endless running game’ (zie hier onze top 10). Het idee is simpel, zolang mogelijk blijven rennen, springen, duiken en tilten, iedere keer wil je verder en dus zeer verslavend.

2. Angry Birds

angry birds

Jarenlang het populairste spel op de iPhone, maar sinds kort van de troon gestoten door de nummer één. Maar nog steeds wil je natuurlijk die vervelende varkentjes te pakken nemen met je vogeltjes. En dan ook nog in de ruimte, in het Star Wars universum en in alle seizoenen.

1. Candy Crush Saga

candy crush

De nieuwste, en misschien wel de meest verslavende game ooit, Candy Crush Saga. Eigenlijk is het niks anders dan Bejeweled. De ontwikkelaar heeft heel slim een connectie met Facebook, je ziet dus hoever al je vrienden zijn, en dat wil jij natuurlijk ook!

Hoeveel tijd ben jij al kwijtgeraakt aan het spelen van deze apps?