Eerder al schreven we een vergelijkbaar lijstje over de meest bizarre patenten die zijn ingediend, maar er zijn zoveel grappige uitvindingen te vinden dat nog een top 10 lijstje doen van vreemde patenten.

Betere Muizenval

muizenval

De Animal Trap is alweer een wat ouder idee, het patent komt uit 1882. In het frame plaats je een van je favoriete revolvers, wanneer een muis op de trigger gaat staan krijgt hij direct de kogel. De uitvinder merkte ook nog op dat dit apparaat het ook goed zou doen als anti-inbraak systeem!

Snellere bevalling dankzij g-krachten

draaitafel bevalling

Wordt je al duizelig van het idee van een bevalling? Dan kun je dit apparaat beter niet gebruiken, het “Apparatus for Facilitating the Birth of a Child by Centrifugal Force”, gepatenteerd in 1965 is een draaitafel waar een vrouw tijdens de bevalling op wordt vastgemaakt. De tafel draait zo hard rond dat de g-krachten helpen het kind makkelijker uit de moeder te krijgen. Compleet met een “pocket-shaped reception net” waar het kind in wordt opgevangen, en een trigger bevat om het apparaat te stoppen (wees gerust, er zit gelukkig ook een handrem op!).

Winderigheid deodorant

winderigheid deo

Eindelijk, de oplossing tegen windjes laten in het openbaar de “Flatulence deodorizer”. Bedacht door Brian Conant, en patent aangevraagd in 2000. Of het al te koop is?

Steen, papier, schaar kaartspel

rock paper siscors

Het beroemde spelletje, steen, papier, schaar speel je normaal gesproken met je handen, maar luie mensen kunnen het nu ook met een kaartspelletje spelen (patent). Het spel is zowaar te koop bij Amazon. De volgende sarcastische review is geweldig:

Wow! A card game for those of us who get tired of using our hands to make decisions and who like to waste money paying for things we can do for free! Forget using your imagination. Those days are over!

String Luier

string luier

De string luier, een ideetje van Mary Maalouf. Het ziet er natuurlijk niet uit zo’n grote luier bij een baby, waarom verdienen zij niet een kleine stringetje??
Saturday Night Live heeft een hilarische skit gemaakt over dit product

string baby

Eenpersoons wip

eenpersoons wip
Deze uitvinding is een beetje sneu, heb je geen vriendjes om mee te spelen? Ga dan lekker op de eenpersoons wip zitten. We hebben het speeltoestel nog niet gespot in de speeltuinen.

Lap Dance onderbroek

lapdance onderbroek

Speciaal voor heren die graag genieten van een lapdance op z’n tijd, de speciale lapdance onderbroek. Gat op de juist plek, en een speciaal lapje om de vloeistoffen op te vangen.

Optisch illusie kleding

optische illusie 2

Je kan natuurlijk diëten of sporten om een mooi figuur te krijgen, maar je kan ook gebruik maken van optische illusies om er slanker uit te zien (of juist groter op bepaalde plaatsen). En het werkt nog ook, kijk maar eens naar Kim Kardashians jurkje.

Zwangerschap strandstoel

zwangerschaps strand stoel

Wat is het toch lastig hè, dat je niet op je buik kan liggen tijdens de laatste maanden van de zwangerschap? Hoe kun je dan over je hele lichaam egaal bruin worden? Nou je gebruikt gewoon deze speciale stoel voor zwangere vrouwen!

Anti-eet masker

Anti-Eating Face Mask

Mocht dit product ooit gemaakt worden dan kunnen we het toevoegen aan onze lijst van domste fitnessproducten! Wel het slotje weggooien natuurlijk, anders werkt het niet!