Na het mega succes van Big Brother in 1999 zijn de reality tv shows als paddenstoelen uit de grond geschoten. Je hoeft tegenwoordig eigenlijk helemaal niks meer te kunnen om op tv te komen. Iedereen heeft zijn eigen reality show, of je nou nerd bent of juist heel hip, lekker of juist heel lelijk, rijk of arm, lilliputter of dik, een eigen tv programma heb je zo geregeld!

De tv makers moeten natuurlijk steeds gekkere dingen bedenken om nog een beetje op te vallen. De volgende 10 programma’s zijn bijna te bizar om te bedenken, maar ze bestaan echt:

Who’s Your Daddy?

who's your daddy
In “Who’s Your Daddy?” ontmoet een vrouw die op jonge leeftijd is geadopteerd 25 oudere mannen. Eentje hiervan is haar biologische vader. Als ze uiteindelijk de juiste kiest wint ze $100.000. Heeft ze het fout dan krijgt de man die ze aanwees het geld. Het programma werd in 2005 al na één aflevering van de buis gehaald.

Married by America

Married by America
Vijf mannen, en vijf vrouwen zitten samen in een huis. Het Amerikaanse publiek mag kiezen welke twee er uiteindelijk met elkaar trouwen.

Joe Millionaire

Joe Millionaire
Evan Marriot is een normale man die zijn geld verdiend in de bouw. Een groep vrouwen denkt echter dat hij een miljonair is, en ze strijden om zijn hand. De vrouw die hij uiteindelijk kiest krijgt de waarheid te horen, en als ze bij hem blijft krijgen ze samen $1.000.000. De show was overigens een gigantisch succes in Amerika.

Whisker Wars

Whisker Wars
In Whisker Wars kun je het wel en wee volgen van mannen die meedoen aan baardencompetities. Ze proberen allemaal een zo lang mogelijke, of bijzonder mogelijke baard te groeien. Dat moeten wel interessante mannen zijn!!

The Swan

the swan

In “The Swan” krijgt een groep ‘lelijke’ vrouwen ‘extreme makeovers’ , verschil met de vele andere programma’s waarin dit gebeurt: ze krijgen plastisch chirurgie. Tevens wordt het volledige karakter van de dames zoveel mogelijk veranderd. Aan het einde van het seizoen werd er een schoonheidswedstrijd gehouden om de winnaar te bepalen.

Bridalplasty

Bridalplasty

Er zijn natuurlijk genoeg trouwprogramma’s op tv waarin vrouwen strijden voor hun droombruiloft. Bridalplasty gaat net even iets verder, de vrouwen die meedoen een lijst met dingen die ze wilden veranderen aan hun lichaam voordat ze gaan trouwen. Grotere tieten, strakker huidje, etc. De winnares van de wekelijkse challenge wint een van haar gewenste ingrepen.

H8R

h8r

In deze show worden mensen die op internet hebben lopen schelden op beroemdheden in het echt geconfronteerd met deze beroemdheden. Onder andere Kim Kardashian, Snooky en Eva Longoria gingen aan deze mensen uitleggen dat dit echt niet lief is!

He’s A Lady

He’s A Lady

Elf stoere mannen wordt verteld dat ze gaan strijden in een show met de naam “All American Men”. Wat ze niet weten is dat het compleet tegenovergestelde doen: ze moeten zo vrouwelijk mogelijk worden. Opdrachten zijn onder andere een bruiloft plannen, vrouwen kleding dragen, meedoen aan schoonheidswedstrijden, etc.

Chains of Love

Chains of Love (2001) Game Show

Chains of Love is een bijzondere datingshow. Er moest gekozen worden tussen vier personen aan wie hij/zij 24 uur werd vastgemaakt.

Je kan alle volledige afleveringen hier kijken

My Strange Addiction

tlc my strange
Bijna alle programma’s van TLC kunnen wel in deze lijst: Hoarders, Extreme couponing, Honey Boo Boo, maar de vreemdste is toch wel My Strange Addiction. Mensen die verslaafd zijn aan haar uit doucheputjes, asbakken leegeten, hun eigen pis drinken, en nog veel meer gekke verslavingen. We hebben er zelfs al eens een top 10 lijstje over gemaakt!