Het internet staat vol van de gekste dingen: als je het kunt bedenken, kun je er zeker van zijn dat het op internet bestaat. En dat geldt ook zeker op Youtube. Zin om op de vreemdste kanalen van Youtube te verdwalen? Hier vind je de 10 gekste kanalen waarvan je niet zult geloven dat mensen hier naar kijken!

10. The French elevator channel

De naam van het kanaal zegt het al: Franse liften. Je denkt misschien dat als je één lift hebt gezien je ze allemaal wel kent, maar niets is minder waar! Dit kanaal neemt je mee naar allerlei verschillende liften in Frankrijk en film de deuren, de bedieningspanelen, en hoe de lift je van de ene naar de andere verdieping brengt. En geeft zijn mening over de lift-ervaring: sommige zijn “creepy” of zelfs “boring”, maar gelukkig was de lift in Genève “awesome”.

9. 10.000 subscribers without any videos

Youtube kanaal of modern kunstproject? Het toont in ieder geval aan dat je geen kwaliteitsvideo’s hoeft te maken om veel abonnees te krijgen. Er staat namelijk geen enkele video op dit kanaal. Daarmee geeft dit kanaal een nieuwe betekenis aan het woord “inhoudsloos” als het gaat om Youtube video’s. Overigens klopt de naam van het kanaal allang niet meer: dit kanaal heeft tegenwoordig meer dan 60.000 abonnees die nergens naar kijken.

8. Insane cherry

Bevatten jouw favoriete nummers net te weinig dierengeluiden? Dan helpt dit kanaal je uit de brand. Insane Cherry covert op creatieve wijze bekende nummers door dierengeluiden te mixen, totdat het precies zo klink als het originele nummer. Of je nog net zo lekker mee kunt zingen valt te betwijfelen, maar verrassend is het zeker.

7. Danleggymail

Vind jij ballonnen ook zo hilarisch? Danleggymail wel. Op zijn kanaal blaast hij ballonnen op tot ze knallen, en ligt vervolgens in een deuk. Simpel concept, maar wel effectief. Of zijn abonnees het net zo komisch vinden als hij is maar de vraag, maar één ding is zeker: Danleggymail heeft het enorm naar z’n zin.

6. Licking guy

Youtube staat vol met content waarvan je je alleen maar kunt afvragen: waarom? Licking Guy is hier een perfect voorbeeld van. Zoals de naam als suggereert likt deze man aan alles dat zijn tong maar kan bereiken. Geld, een oor, een schoolbus. Goed voor de weerstand, zullen we dan maar zeggen.

5. Busbutton

Het moment dat je in de bus zit en op de stopknop drukt is zo bijzonder, dat moet je wel vastleggen op beeld en delen met de wereld. Nee? Busbutton vindt van wel. Een kanaal met tientallen filmpjes waarin hij op de stopknop van de bus drukt. De filmpjes zijn meestal maar 4 seconden lang, want langer duurt het ook niet om op een knop te drukken, maar dat mag de pret niet drukken. Hij houdt rekening met zijn kijkers en zorgt voor afwisseling: soms drukt hij met twee duimen tegelijk in plaats van één. Houdt het toch allemaal nog een beetje spannend.

4. Coin flip every day until it lands on its side

Behoeft eigenlijk geen uitleg, maar het concept is hetzelfde als de naam: iedere dag een muntje opgooien tot hij een keer op z’n kant landt. Inmiddels zitten we op dag 88 en landt dat muntje steeds verkeerd, maar ooit zal het zo ver zijn! En geef toe, eigenlijk wil je gewoon bij dat moment aanwezig zijn, al is het maar virtueel.

3. Jon drinks water

Was één van jouw goede voornemens om meer water te drinken dit jaar? 2.5 liter water per dag is de richtlijn, en deze man geeft graag het goede voorbeeld. Inmiddels heeft hij voor het oog van de camera al bijna 7500 glazen water gedronken. Als abonnee van zijn kanaal zul je nooit meer vergeten om voldoende water te drinken.

2. Benjamin Bennett

Tja, dat dus: zitten en lachen. En dat 4 uur lang. Voor de één een zen-ervaring, voor de ander materiaal voor nachtmerries, maar met meer dan 200.000 abonnees kun je niet ontkennen dat mensen gefascineerd zijn door deze vrolijke Frans.

1. Toiletfan1

Het ultieme bewijs dat alles zijn fans heeft: Toiletfan1 geeft recensies van toiletten en urinoirs. Hoe zien de knoppen eruit, hoe spoelen ze door, hoe zit het in elkaar? Althans, dat lijkt de bedoeling te zijn van zijn video’s, aangezien hij er niets in zegt. We zien alleen een toilet close up en vanuit verschillende hoeken. Ieder z’n ding, zullen we maar zeggen!

Op zoek naar meer leuke youtube kanalen & video’s?