Top 10 Domste Diëten ooit

Mensen gaan heel ver om de extra kilootjes te verliezen. Iedere keer is er weer een nieuw dieet die gaat zorgen voor snelle resultaten. De ene keer moet je slechts eiwitten eten, en dan weer alleen maar vet. Uiteindelijk weet eigenlijk iedereen wel dat er geen ‘quick fix’ bestaat als het gaat om afvallen. Je zult zeer streng voor jezelf moeten zijn, dit betekent gezond eten en voldoende beweging. En ja, dat kost tijd. Toch zullen mensen altijd blijven proberen om de kilootjes op een zo makkelijke en snel mogelijke manier er af te laten vliegen. Sommige pogingen zijn echter wel heel bizar, dit is de top 10 van de domste diëten ooit bedacht.

Ketogenic Enteral Nutrition dieet (KEN)

k-e

Bij het K-E dieet eet je precies 800 calorieën per dag, het gaat om een mix van proteïne en vet. Dit klinkt nog vrij normaal (alhoewel, wel bizar weinig natuurlijk), het meest bizarre aan het dieet is hoe je de voeding binnenkrijg, niet door de mond, maar door een buisje via de neus.

Lintworm diëet

lintworm

Waarschijnlijk het meest ranzige dieet dat er bestaat. Bij het Lintworm dieet eet laat je een eitje van een lintworm en deze laat je in je lichaam groeien tot deze volwassen is. Deze beestjes onttrekken alle voedingstoffen uit je eten, en zo kom jij dus niet aan. Je schijnt er een paar kilogram per week mee te kunnen afvallen. Dat zal best, maar je wordt er waarschijnlijk ook doodziek van! In Amerika is het overigens illegaal om lintwormen te importeren, en mensen reizen dan ook af naar Mexico en Afrika, waar ze speciale lintworm kwekerijen hebben …

Fletcher dieet (Kauwen)

kauwen

Het Fletcher dieet, of ook wel het kauwdieet houdt in dat je op iedere mond vol met eten 32 keer moet kauwen, met je hoofd een beetje naar voren gekanteld. Ben je hiermee klaar, dan beweeg je je hoofd naar achter en laat je alles in je keel glijden. Al het eten dat niet naar binnen glijdt moet je uitspugen. Overigens vond Fletcher ook dat je op vloeistoffen moest kauwen.

Shangri la Diëet

shangri la

Dit is het dieet voor mensen die graag veel blijven eten tijdens het diëten, alles is namelijk toegestaan. Het idee achter dit dieet is dat het lichaam een balansgewicht heeft. Dit gewicht kun je verlagen door iedere dag 100 tot 400 calorieën extra binnen te krijgen aan lichte olijfolie of suikerwater. En dit alles in een tijdbestek van 2 uur waarin je geen andere smaken binnenkrijgt.

Lipgloss dieet

lip gloss

Een speciale lipgloss die helpt bij het afvallen, met als slogan: “Always on the lips. Never on the hips”. Het geheime ingrediënt zou SuperCitrimax zijn. Misschien smaakt dit zo vies dat wanneer eten hierlangs komt je geen hap meer binnenkrijgt?

Slaap dieet

slapen

Het principe achter het slaap dieet is: als je slaapt, dan kun je niet eten! Logisch.

Bijbel Dieet

bijbel

Bij het Bijbel dieet, of ook wel het Hallelujah dieet, mag je alleen voedsel eten dat genoemd is in Genesis 1, vers 29 (in hoofdstuk 9 vers 3 heft God deze restricties alweer op, maar dat negeert dit dieet). Het gaat vooral om veel rauw eten. Ook veel bidden schijnt te helpen bij het afvallen.

Breatharianism dieet

Inedia

Nu wordt het helemaal mooi, bij het Breatharianism dieet mag je helemaal niets eten. En als je echt goed bent, ook niet drinken. Dit is namelijk helemaal niet nodig om het lichaam te onderhouden, alleen “prana” (levenskracht) is voldoende om het lichaam te voeden. Toen overigens een aanhangster van het dieet uitgedaagd werd om het dieet te volgen moest ze na vier dagen stoppen wegens acute uitdroging.

Watten dieet

watten

Bij dit dieet eet je alleen maar watjes. Of droog, of gedompeld in gelatine. Het idee is dat watten bijna geen calorieën bevatten en dat zorgen voor een vol gevoel. Ook zitten ze vol met vezels, echter niet de vezels die je nodig hebt!

Sperma dieet

sperma

Wie anders dan een porno-actrice kan het Sperma Dieet verzinnen. Het gaat om “Kim Kelly” die in 2002 haar “Man Juice Diet” introduceerde. Dertig dagen lang mag je alleen maar sperma, bananen smoothies en broccoli eten. Per dag is het de bedoeling dat je drie tot zes zaadlozingen naar binnenwerkt. Aan de kwakjes komen was een makkie voor Kim, 600 mannen melden zich aan als vrijwilliger. Het dieet werkt zo goed volgens Kim omdat sperma bordenvol zit met proteïne. Eigenlijk een soort voorloper van het nu zo populaire eiwit dieet dus!

    1. Felicity for now en marinete verbekken???????????????????????? januari 5, 2017
    2. bwe kots april 29, 2017

    Jouw Reactie?