Veilingsites zijn populair. Iedereen die op zoek is naar iets speciaals en graag de scherpste prijs wil betalen, kan zijn of haar slag slaan op een van de vele veilingsites die Nederland rijk is. Welke veilingsites zijn er zoal en voor welke producten kun je op welke veilingsite terecht? Hieronder vind je de top 10 veilingsites van Nederland.

10. Marktplaats

marktplaats-1

Marktplaats is natuurlijk niet te missen, ook al is het niet echt een veilingsite. Via Marktplaats kan iedereen spullen kopen en verkopen. Dit geldt voor zowel particulieren als voor bedrijven. Daarnaast kun je via Marktplaats ook meebieden in de nodige veilingen. De range aan producten die je via Marktplaats kunt kopen, zowel binnen als buiten een veiling, is enorm. Van een kroegfiets tot een luxe personenwagen, meubels, elektronica, speelgoed en nog veel meer. Op Marktplaats is de kans groot dat je vindt wat je zoekt.

9. Nedveiling

nedveiling

Op zoek naar een restpartij gereedschap of overtollige voorraad uit een bedrijfsboedel? Kijk eens op de site Nedveiling. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan allerhande kavels met verschillende producten. Van gereedschap tot katoen of speelgoed.

8. Proveiling

proveiling

Proveiling biedt een platform om te bieden op een uitgebreid assortiment aan roerende goederen. De range aan producten is bijzonder divers. Zo kun je bieden op een zware quad of een partij keukenartikelen. De aangeboden kavels zij veelal afkomstig uit faillissementen.

7. Slajeslag

slajeslag

Als je op zoek bent naar een nieuwe gereedschapsset of een bureaustoel, dan kun je terecht op Slajeslag. Hier vind je veilingen voor producten die je in en om het huis kunt gebruiken.

6. Kunstveiling

kunstveiling

Op Kunstveiling kunnen kunstliefhebbers bieden op verschillende kunstwerken. Op deze site kun je zoeken naar je favoriete kunstenaars en meebieden op de aangeboden werken. Misschien vind je hier wel dat ene werk dat jouw verzameling compleet maakt.

5. Troostwijkauctions

Troostwijkauctions

Op zoek naar machines uit het zwaardere segment? Op Troostwijkauctions kun je bieden op verschillende kavels met onder andere graafmachines, landbouwmachines of gespecialiseerde machines voor metaalbewerking. Ook voor de verzamelaar is er genoeg om op te bieden, bijvoorbeeld op verschillende zware vliegtuigonderdelen zoals motoronderdelen of cockpit apparatuur.

4. Ticketveiling

Ticketveiling

Een dagje pretpark, dierentuin of ander uitje met het hele gezin, maar geen zin om de volle mep te betalen? Op Ticketveiling kun je bieden op tickets voor de leukste indoor en outdoor activiteiten.

3. Vakantieveilingen

Vakantieveilingen

Lekker naar de zon voor de laagste prijs? Of voordelig een stedentrip maken? Op Vakantieveilingen biedt je op veel verschillende reizen. Bijvoorbeeld een bungalowpark in Nederland of een resort in Spanje.

2. BVA Auctions

bva

Op deze veilingsite kun je bieden op luxe artikelen zoals juwelen en horloges. Je vindt hier echter ook veilingen voor campers, motorfietsen en gereedschap. Bieden doe je via de site of via de app. BVA Auction claimt de grootste veilingsite van Europa te zijn. Met een aanbod van meer dan 160.000 kavels per maand zijn ze zeker niet de kleinste.

1. Catawiki

catawiki

Ben je een verzamelaar of gewoon op zoek naar luxe artikelen, kijk dan eens op de site Catawiki. Hier kun je terecht voor bijzondere objecten, speciaal door experts geselecteerd. Je kunt bieden op veel verschillende objecten. Luxe dranken zoals wijn, champagne of rum, juwelen, maar ook zeldzame postzegels en zelfs een gerestaureerde oldtimer behoren tot de aangeboden objecten.