Torrentsites komen en gaan. Ze worden gesloten door instanties als Brein of soms zelfs de FBI, maar een paar dagen later zijn ze op ander adres vaak weer online. En zo niet, dan is er een andere site die het stokje overneemt. Niet zo gek, deze sites behoren tot de populairste van de wereld en er wordt veel geld verdiend met advertenties.

Laatste update maart 2022

10. Torrentdownloads

Torrentdownloads is al sinds 2007 online. Het is een no-nonsens torrent sites met de alle populaire categorie├źn.

9. TorrentGalaxy

TorrentGalaxy is de nieuwste torrensite in de lijst. Pas 2 jaar online en nu al zeer populair. Er is een zeer actieve community die actief uploaden. Uniek aan torrengalaxy is dat je films ook direct op de site kan streamen.

7. Limetorrents

limetorrents

Limetorrents is al jaren goed aan de weg aan het timmeren. Ze worden steeds populairder, de reden hiervoor is dat je op de site niet doodgegooid wordt met allemaal vervelende reclame banners! Er is druk geprobeerd limetorrents te blokkeren het afgelopen jaar, maar ze zijn gewoon verhuisd naar een nieuw domein, ze zijn nu te vinden op limetorrents.info.

7. Fitgirl Repacks

Fitgirl Repacks is een heel andere torrentsite dan de rest van de sites in de lijst. Fitgirl Repacks brengt namelijk zo klein mogelijk gemaakte, gekraakte versies van populaire games uit. De torrensts van deze ‘releasegroep’ zijn ook op andere sites te vinden, maar op hun eigen site zijn ook de magnetlinks te vinden.

6. eztv

eztv

Eztv is al jaren een van de populairste release groepen die nieuwe tv series online zet. Het huidige EZTV.re is overigens niet de originele groep, maar er is een vijandelijke overname geweest in 2015. De releases van deze groep worden dan ook niet geplaatst op vele andere torrentsites.

5. nyaa.si

nyaa anime torrents

Nyaa.si is de place to be voor anime liefhebbers. Vorig jaar is Nysaa nog uit de lucht gehaald, maar ze zijn sinds 2018 terug op een nieuw domein

4. RARBG

rarbg hq torrents

RARBG is de torrentsite voor wie kwaliteit prefereert boven kwantiteit. De site is alweer sinds 2008 online.

3. 1337X

1337x

1337X is de laatste jaren erg populair geworden. Het design van de website is dan ook erg strak en overzichtelijk. Ook zijn er minder vervelde reclames zoals te zien op zoveel van de torrentwebsites.

2. The Pirate Bay

pirate bay

The Pirate Bay is al sinds 2003 online en is altijd de belangrijkste torrent site geweest. Er is al tientallen malen geprobeerd om de site uit de lucht te halen, servers zijn in beslag genomen, domeinnamen ook, en de oorspronkelijke oprichters zijn zelfs veroordeeld tot een gevangenis straf. Maar het lijkt onmogelijk om de Thepiratebay te stoppen. Er zijn vele proxies waar je terecht kan als het .org domein niet werkt. Er is ondertussen zelfs een offlineBay waarmee je niet eens meer internet nodig hebt om de torrents van TPB te downloaden.

1. YTS.mx

yts torrentsite

YTS en YIFY waren ooit een populaire ‘release groep’. Ze waren vaak de eerste met een goede versie van de nieuwste films. De originele groep is echter gestopt en een andere groep heeft de plaats ingenomen op het domein YTS.mx.

Ze zijn nog steeds supersnel met het uitbrengen van nieuwe films, en specialiseren zich in kleine formaten. Niet iedereen in de torrent community is hier even blij mee en releases van deze groep worden dan ook niet geplaatst op meerdere sites. Voor de populariteit van YTS maakt dat niks uit ze zijn de populairste torrentsite van 2022.