Het WK van 2022 staat voor de deur en natuurlijk vragen we ons af wie er op welke positie eindigt.

Bookmakers hebben een groot belang bij de juiste voorspelling om geen geld te verliezen. We hebben daarom bookmaker expert Sander van Bettingbonus.com ingeschakeld om een voorspelling voor ons te doen en een top 10 samen te stellen.

Sander heeft hiervoor de voorspellingen van de bookmakers Unibet, TOTO, Circus en Betcity op een rijtje gezet en komt tot de volgende lijst:

10. Denemarken

denemarken voetbal

A.RICARDO / Shutterstock.com

De vier bookmakers zijn het er unaniem over eens, Denemarken wordt dit WK tiende. Hoewel het team onder leiding staat van Hjulmand en topspeler Christian Eriksen weer mag verwelkomen, is dat alles volgens de bookmakers niet voldoende om hoger te eindigen.

9. Portugal

portugal voetbal

Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com

Over de eindstand van Portugal zijn de bookmakers het niet helemaal eens. Unibet en Betcity verwachten een negende plek terwijl TOTO een achtste plek verwacht. Circus is nog optimistischer en schat de eindstand van Portugal op een zevende plek.

8. België

belgie voetbal

Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com

De positie van België is ook niet onbetwist. Unibet en Betcity verwachten een zevende plek terwijl TOTO en Circus met een verwachte negende plek een stuk pessimistischer zijn.

7. Nederland

nederland voetbal

katatonia82 / Shutterstock.com

Helaas al zo vroeg in de lijst vinden we ons eigen land terug. Nederland wordt volgens TOTO zevende maar volgens de andere drie bookmakers achtste. Door de net iets hogere punten van België eindigt Nederland daarom op de zevende plek en België op de achtste, maar het verschil is minimaal.

6. Duitsland

duitsland voetbal

bronvermelding: 360b / Shutterstock.com

Over de top zes zijn de bookmakers meer eensgezind. Allemaal zijn ze het erover eens dat Duitsland op de zesde plek gaat eindigen.

5. Spanje

spanje voetbal

Soloviova Liudmyla / Shutterstock.com

Ook over Spanje zijn de bookmakers het eens. De Spanjaarden kunnen volgens de voorspelling van alle bookmakers rekening houden met een vijfde plek.

4. Argentinië

argentinie

A.RICARDO / Shutterstock.com

Argentinië wordt volgens alle bookmakers vierde. Sterspeler Messi mag dan volgens velen de beste speler ter wereld zijn maar dit zal volgens de bookmakers niet voldoende zijn om een plek in de top 3 te bemachtigen.

3. Engeland of Frankrijk

engeland (2)

Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com

Vanaf de derde plek breekt er weer onenigheid uit tussen de bookmakers. Zowel Engeland als Frankrijk scoren namelijk evenveel punten voor een tweede en derde plek.

Unibet en Betcity geloven in een derde plek voor de Engelsen, TOTO en Circus verwachten de Fransen op de derde plek.

2. Engeland of Frankrijk

frankrijk (2)

Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com

Voor de tweede plek is ook de verwachting dat Engeland of Frankrijk de plek gaat pakken.

Unibet en Betcity geloven in een tweede plek voor de Fransen terwijl TOTO en Circus juist verwachten dat de Engelsen de tweede plek pakken.

1. Brazilië

brazilie

Brazilië is de onbetwiste favoriet van alle bookmakers. Alle vier zijn ze het erover eens dat het land de eerste plek zal behalen en er met de grote winst vandoor gaat.

Stel je eigen top 10 samen!

Voorspellingen van bookmakers mogen dan vrij zeker klinken, niets is minder waar. De onenigheid in deze top 10 geeft al aan dat sommige bookmakers fout zullen zitten met hun voorspelling.

Wil je daarom je eigen top 10 samenstellen of gewoon de beste quoteringen vinden voor jouw weddenschap? Dan is een quoterings overzicht van de beste bookmakers wel zo handig!