Online dating is Big Business. Er zijn duizenden datingwebsites om mensen aan elkaar te koppelen. De meeste datingwebsites laten iedereen toe, maar er zijn ook sites die zich richten op een ‘niche’. Zo was deze week de datingwebsite 7orbetter.com in het nieuws. Oftewel “7 inch of meer”, en ze hebben het dan over de minimale lengte van de jongeheer. 7 inch is 17.78 centimeter, alleen voor groot geschapen heren dus. Dit is niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste vreemde datingsite. We hebben lijstje gemaakt van de tien vreemdste:

10. TallFriends.com: Daten voor Lange Mensen

lange mensen

Tallfriends is een datingsite voor mannen en vrouwen die langer zijn dan gemiddeld, en dan gaat het hier om de totale lichaamslengte. Nooit meer hoef je door de knietjes te gaan om je vriendje/vriendinnetjes een kus te geven. Het is wel weer oppassen voor mensen die leiden aan Macrofilie … Natuurlijk is er ook een datingsite speciaal voor kleine mensen.

9. GenePartner.com: Wetenschappelijk daten

genepartner
Liefdes is geen toeval, het kan wetenschappelijk berekend worden. Bij GenePartner.com laat je voor $249 een DNA test afnemen, en deze wordt gekoppeld aan hun database om de perfecte genetische match te vinden. Lekker romantisch!

8. DateMyPet: Huisdier daten

datemypet

Nee, DateMyPet is geen website voor dierensex. Mensen met een huisdier zoeken andere mensen met een huisdier. Gezellig samen de hond uitlaten.

7. BeautifulPeople.com: alleen knappe mensen

beautiful people

De website voor de meest oppervlakkige en narcistische mensen. Bij BeatifulPeople.com gaat het puur om de ‘looks’. Voordat je een profiel krijgt op de site moet je een foto en een profiel opsturen. De huidige leden kunnen dan stemmen of je knap genoeg bent om opgenomen te worden op de site.

6. TheUglyBugBall: dating voor lelijkerds

uglybal

Als er een datingwebsite is voor alleen mooie mensen, dan is er natuurlijk ook eentje voor lelijke mensen: The Ugly Bug Ball.

5. SugerDaddie.com

Sugardaddy

Een soort van Miljonair Matchmaker. Mooie meisjes (of jongens) worden gekoppeld aan rijke mannen of vrouwen die ze kunnen onderhouden.

4. 7OrBetter.com: Where Size Does Matter

7inch

Altijd al een man willen daten met een hele grote jongeheer? 7OrBetter.com laat alleen mannen toe met een penis langer dan 17.78 centimeter, en dat is toch wel een stukje langer dan gemiddeld. Hoe dit gecontroleerd wordt is overigens niet te lezen op de site.

3. MyFreeImplants.com: Daten voor Grote Borsten

myfreeimplants

Wil je een borstvergroting, maar heb je het geld niet? Bij de datingsite MyFreeImplants.com kun je een gratis borstoperatie verdienen. Vrouwen die grotere borsten willen kunnen geld verdienen door met geïnteresseerde mannen te praten / daten.

2. FurryMate: meooww & purrrr

furrymate
bron

Voor elke ‘fetish’ is er wel een datingsite, voor mensen die zich graag aankleden als baby’s, voor mensen die gek zijn op voeten, en ook voor “Furry’s”. Furry’s zijn mensen die zich graag verkleden als dieren, en zo ook de straat op gaan (en de slaapkamer)

1. Secondlove.nl: Vreemdgaan

secondlove

Secondlove.nl, een website voor mensen die vreemd willen gaan. Dat je graag wilt daten met een man met een grote jongeheer, of vrouwen met grote borsten, prima, maar stiekem vreemdgaan is gewoon laag! Secondlove heeft het idee uit Amerika, hier is sinds 2001 AshleyMadison.com zeer succesvol met het zelfde concept. De slogan: Life is short. Have an affair.®