Meest Bizarre Patenten

Naast een hele hoop goede uitvindingen die ons leven makkelijk maken, zijn er ook een hoop uitvindingen waar we heel weinig aan hebben. Hier zijn 10 patenten die zijn aangevraagd, maar waar waarschijnlijk nooit iets mee gedaan gaat worden.

Slang uitlaten

lopen met je slang
Waarschijnlijk bedacht door iemand met een slang als huisdier en het zielig vond dat deze alleen maar binnen in zijn kooi kon zitten. Een slang wil natuurlijk ook buiten kunnen spelen.

Kus lapje

kus lapje
Een soort van condoom, maar dan voor kussen, voor mensen die bang zijn om een ziekte te krijgen.

Brain Buzzer

brain buzzer
Bijt in de brain buzzer en deze stuurt vibraties naar de hersenen, en op deze manier blijf je wakker.

Verplaatsbare schuilkelder

draagbare schuilkelder
Tijdens de koude oorlog wilde waarschijnlijk iedereen zo’n handige Verplaatsbare schuilkelder hebben. Het enige wat je hoeft te doen is een gat in de grond graven en de unit erin plaatsen.

Bad met vissen

vis bad
Echt iets voor vis liefhebbers, lekker in bad met visjes, wel gescheiden natuurlijk šŸ™‚ Een gedeelte is voor de visjes en een deel om in te badderen.

Horloge met levensverwachting

horloge met levensverwachting
Altijd handig, een horloge dat aangeeft hoelang je nog te leven hebt.

Tornado Bed

anti rampen bed
In de films vliegt er nog wel eens een bed mee met de wind, maar dit bed zal je dat niet meer overkomen. Het bed zit vast aan de grond en als je bang bent dat je wegvliegt zonder het bed is er nog een ruimte onder het bed waar je veilig in kan gaan liggen in het geval van een tornado.

Honden Paraplu

honden paraplu
De meeste honden hebben niet echt last van de regen, maar toch bedacht iemand deze paraplu voor de honden. Misschien meer voor de baas zodat hij niet met een natte hond thuiskomt…?

Alarm Vork

alarm vork
Een dieet vork, alleen wanneer het groene lampje brand mag je weer een hap nemen. Zo moet je altijd goed kauwen op je eten.

Denkbeeldige vriend

denkbeeldige vriend
Een (nep) bijrijder voor in de auto. Het idee was eerst bedacht zodat met mensen terwijl ze aan het rijden zijn gemakkelijk bij hun spullen konden, maar de uitvinder ging een stapje verder.

bron