Het WK gaat bijna beginnen, ondanks dat Nederland niet mee doet zal er in veel huiskamers de tv toch op voetbal staan. Hou je nou niet van voetbal, maar wel van mannelijk schoon? Zoek dan op het veld naar de volgende 10 spelers, volgens ons de 10 meest sexy voetballers op het WK 2018.

Eerder al plaatsen we een lijstje van de knappe vrouwen en vriendinnen van de voetballers.

10. Gerard Pique (spanje)

Oké, we weten dat hij niet meer beschikbaar is, getrouwd met een van de beroemdste popsterren ter wereld, maar dat betekent niet dat we ons niet aan zowel zijn prachtige voetbalspel als zijn fijne lijf kunnen vergapen . De 31-jarige 1.93 meter lange Spanjaard wordt nog weleens verward met Hollywood-hunk Liam Hemsworth, en dat is niet iets om je voor te schamen!

9. Neymar Jr (Brazilië)

De grote ster van Brazilië, Neymar, is behalve een zeer begaafd voetballer ook een verschijning om te zien. Altijd weer een nieuw haarmodel, en ze lijken hem allemaal goed te staan.

8. Granit Xhaka (Zwitersland)

De 25-jarige Zwitserse voetballer heeft de wereld betoverd met zijn charismatische uiterlijk. Toen hij zijn carrière als tiener begon, werd hij vaak de ‘jonge Einstein’ genoemd omdat hij dol was op wetenschap. Op 23-jarige leeftijd werd hij de op twee na duurste Arsenal-speler en sindsdien schittert hij op het veld met zijn goed spel en buiten het veld met zijn nette kapsels.

7. Sergio Ramos (Spanje)

Als je van bad boys houdt dan kom je al snel uit bij de keiharde verdediger van Spanje, Sergio Ramos!

6. Roman Bürki (Zwitersland)

Nog een speler uit Zwitserland. De stijlvolle keeper verdedigt sinds 2015 het doel van Borussia Dortmund. Twee jaar geleden op het EK nog tweede keus, maar dit maal zal hij zeker op het veld te zien zijn.

5. Rurik Gislason (IJsland)

IJsland zal dit jaar voor het eerst meedoen aan een WK voetbal. De mooiste stoere IJslander in het team is Rurik Gislason.

4. Isco (Spanje)

De knappe, bebaarde 26-jarige Francisco Román Alarcón Suárez, beter bekend als Isco, tekende in 2013 bij Real Madrid voor voor $30 miljoen. In 2017 bereikte hij grote faam nadat hij met Spanje Italië met 3-0 had verslagen en zich vestigde als een van de beste middenvelders ter wereld.

3. James Rodriguez (Colombia)

De topscorer van het WK 2014 was de nu 26-jarige James Rodriguez. Hij scoorde niet alleen het mooiste doelpunten van het toernooi, maar was zelf ook een van de mooiste verschijningen en is er in vier jaar alleen maar knapper uit gaan zien.

2. Olivier Giroud (Frankrijk)

David Beckham is misschien wel de knapste spelers aller tijden, maar Giroud is bestempeld als de ‘Franse Beckham’ vanwege zijn onberispelijke gevoel voor stijl en luxe. De ‘ Arsenal-spits werd in 2015 al eens verkozen tot de meest aantrekkelijke speler van de Premier League. Op het WK 2018 dult hij slechts één man boven zich.

1. Cristiano Ronaldo (Portugal)

Cristiano Ronaldo is meer dan een voetballer, hij is een icoon. Altijd modieus en perfect in vorm. Hij laat dan ook wat graag zijn atletische lichaam zijn.