Top 10 Meest Extreme Vormen van Lichaamsmodificatie

Om tegenwoordig een beetje op te vallen is een simpele tatoeage of een neuspiercing niet meer genoeg. Ook met een borst- of bilvergroting val je niet meer direct op. Er zijn veel extreme lichaamsmodificaties mogelijk. Onderstaand vind je de tien meest extreme. Let op, sommige afbeeldingen in deze lijst kunnen door sommige mensen als schokkend worden ervaren.

10. Oorlel oprekken

Misschien wel de meest voorkomende lichaamsmodificatie uit deze lijst, het uitrekken van de oorlel. Door steeds een iets grotere piercing in te doen wordt het gat in de oorlel steeds groter.

9. Lip oprekken

Hetzelfde idee, maar dan bij de lippen. Gelukkig doen een stuk minder mensen dit. Echt smakelijk is het niet om naar te kijken. Dit heet ook wel “clear lens facial piercing”.

8. Oren hervormen

Het veranderen van de vorm van de oren, meestal om ze er uit te laten zien zoals bij elfjes (thanks LOTR!)

7. Brandmerken

De menselijke equivalent van hoe de boeren hun dieren ‘merken’, is. Met een verhit stuk metaal wordt er een logo of een tekst in het menselijk lichaam gebrand.

6. Onderhuids implantaat

Een object met een bepaalde vorm wordt onderhuids geplaatst, het resultaat is een soort van 3-d tatoeage. Meestal wordt dit gedaan op de armen, maar er zijn ook mensen die hoorntjes op hun hoofd hebben. Een misschien nog wel extreme vorm is “Pearling”, hierbij worden er in de penis allerlei voorwerpen onderhuids geplaatst, dit om het seksueel genot van de partner bij penetratie te verhogen. Als je dit wilt zien moet je zelf maar even googelen …

5. Tong Splitten

En zo heb je opeens twee tongen in plaats van eentje, super handig!

4. Tightlacing

Het smaller maken van de taille, voor dat perfect zandloper figuur, door het dragen van een (veel te strakke) korset. Populair in de 16e eeuw, maar bezig aan een comeback, onder andere door Burlesk danseres Dita Von Teese.

3. Oogbal tatoeages

Een tattoo op je arm of je borst is maar saai, wil je echt extreem zijn dan laat je een tat zetten op je oogbal!

2. Huigpiercing

Er is werkelijk geen locatie op het lichaam meer veilig voor een piercing, zelfs de huig moet er bij sommige mensen aan geloven. Ga er maar vanuit dat er flink gebraakt wordt bij het zetten!

1. Tanden Slijpen

Of ook wel Vampier tanden. Gelukkig komt deze vorm van lichaamsmodificatie bijna niet voor. Alleen nog bij bepaalde stammen in Afrika. En ook bij mensen die hun hele lichaam hebben veranderd, zoals Eric Sprague: The Lizardman.