Iedereen die Instagram heeft weet het: op deze app draait het om zien en gezien worden. Daarom is het binnenhalen van likes zo ontzettend belangrijk voor veel gebruikers. Voor sommige mensen is dat geen enkel probleem, want hun foto’s worden beloond met miljoenen likes. Benieuwd wie dat zijn? Je leest het in deze top 10 meest gelikete foto’s op Instagram.

laatste update: februari 2020

10. Kylie Jenner met Travis Scott

https://www.instagram.com/p/B2O7f2wnzwe/

Kylie Jenner is een van de populairste beroemdheden op Instagram, met 161 miljoen volgers heeft ze in 2020 het op 3 na populairste Instagram account. We komen haar in deze top 10 nog een keer tegen en in de top 20 staat ze zelfs 7 keer (!). Voordat haar relatie met Travis Scott op de klippen liep maakten ze samen een fotoshoot voor Playboy. De blote billen van Kylie leverde haar 14 miljoen likes op.

9. Selena Gomez in Italië

https://www.instagram.com/p/B0ZBRxUDX9y/

Selena Gomez is lange tijd de populairste beroemdheid op Instagram geweest. Ondertussen moet ze The Rock, Ariana Grande en Cristiano Ronaldo boven zich dulden. Maar ze is met 167 miljoen volgers nog steeds immens populair. Deze prachtige foto maakte ze terwijl ze in Florence was. met de caption: “Me, Italy -trying desperately to look like a Fellini film”

8. Selena Gomez met haar vriendinnen op het strand

https://www.instagram.com/p/BtxEL1EgbYa/

De meest gelikte foto van Selena op Instagram is deze foto waar ze samen met haar vriendinnen de verloving van haar beste vriendin viert. Grappig, want de foto’s zien er precies uit als een foto die ieder groepje vriendinnen in de zomer zou kunnen maken.

7. Huwelijksfoto van The Rock

https://www.instagram.com/p/B1V5m7WFfUy/

Dwayne “The Rock” Johnson is de op twee na populairste persoon op instagram. Op de meeste van zijn foto’s zie je hoe hij zijn gespierde torso in shape houdt in de gym. Zijn populairste foto is echter deze hele vrolijke foto van zijn huwelijk met Lauren Hashian.

6. LeBron James herdenkt Kobe Bryant

https://www.instagram.com/p/B72NUtWA0gS/

De wereld was met stomheid geslagen door tragische dood van Kobe Bryant. In een emotionele post stort LeBron James zijn hart uit terwijl hij over zijn collega-sportman en vriend eert.

5. Tentree plant een boom voor iedere like

https://www.instagram.com/p/Bwjpxgph9DE

Een eenvoudig tekstbericht welke belooft 500.000 bomen te planten in Indonesië wanneer genoeg instagrammers het bericht leuk vinden. Ondertussen het op 4 na populairste bericht op Instagram. Hopelijk blijven de likes binnenstromen, we zijn benieuwd hoeveel bomen ze planten bij 20 miljoen likes.
 

4. Jennifer Aniston met enkele bekende “friends”

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/

Jennifer Aniston maakte pas in 2019 een account op Instagram, haar eerste bericht is gelijk een van de meest gelikte ooit. Ondanks de slechte kwaliteit van de foto kreeg deze Friends reünie 15.7 miljoen likes. Jennifer Aniston brak een record en werd de persoon die het snelste 1 miljoen volgers had, het koste haar slechts 5 uur en 16 minuten.

3. De laatste foto van XXXTentacion

https://www.instagram.com/p/Bi-hISIghYe

De reden waarom deze foto zo populair is, is eigenlijk ontzettend tragisch. Deze artiest werd namelijk in juni 2018 vermoord. Deze foto van hem is de enige foto die nog op zijn Instagram account te zien is. Fans van over de hele wereld betuigen hun steun door deze ene foto meer dan 18.5 miljoen keer te liken. En zelfs nu, bijna 2 jaar later zijn er nog dagelijks vele reacties op de foto.

2. De eerste foto van Stormi

https://www.instagram.com/p/Be3rTNplCHf/

De hele wereld zat in spanning te wachten tot Kylie Jenner eindelijk zou gaan bevallen. Haar zwangerschap was een groot geheim, maar stiekem wist iedereen dat er een baby op komst was. Dat werd bevestigd met de eerste foto van Stormi. De dochter van Kylie is geboren om een superster te worden, want haar eerste foto heeft 18.6 miljoen likes binnengehaald. Dit was lange tijd de populairste foto op Instagram tot er een ei langskwam …

1. Een wereld record brekend ei

https://www.instagram.com/p/BsOGulcndj-/

De nummer één is totaal anders dan de rest van de lijst van Instagram likes. Het meeste likes is namelijk gehaald door een ei. Ja, je leest het goed een echt kippenei. Het account @world_record_egg begon ooit met maar één foto van een ei. Deze foto heeft ondertussen 54.2 miljoen likes wel de meest gelikte foto op Instagram. Ondertussen worden er dagelijks grappig ei animaties geplaatst, maar zoveel likes als de eerste zullen ze waarschijnlijk nooit meer halen.