Top 10 populairste Instagram sterren

Wanneer je als ster mee wilt tellen kan je natuurlijk niet achterblijven op social media. Iedereen wil weten wat er gebeurt in de levens van de grootste beroemdheden en via Instagram krijg je letterlijk een kijkje in hun wereld. Dit zijn de populairste sterren op Instagram.

peildatum september 2017


10. @Kendalljenner (82 miljoen volgers)

Je zult wel gaan merken dat de leden van de Kardashian familie het allemaal goed doen op Instagram. Model Kendall is blijkbaar een van de drie populairste Kardashians want zij heeft op haar Instagram maar liefst 83 miljoen volgers bij elkaar gesprokkeld.

9. @Justinbieber (90 miljoen volgers)

Het zal niemand verbazen dat deze zanger bij deze top 10 hoort. Al jarenlang is Justin Bieber het grote icoon voor tienermeisjes. Nu hij zelf wat ouder is geworden trekt hij natuurlijk ook steeds meer oudere volgers aan die willen zien waar Bieber zich mee bezighoudt.


8. @Therock (91 miljoen volgers)

Een bericht gedeeld door therock (@therock) op

De oud worstelaar Dwayne Johnson heeft zijn carrière helemaal omgegooid en is nu een van de bestbetaalde acteurs van het moment. Zijn oude worstelnaam “The Rock” is en blijft zijn bekende bijnaam, waardoor hij nog steeds met deze naam te vinden is op Instagram.

7. @Kyliejenner (96 miljoen volgers)

De tweede ster uit de Kardashian familie in dit lijstje, Kylie, is een waar stijlicoon geworden. Miljoenen mensen volgen haar dus om te zien wat de nieuwe trends zijn op het gebied van mode, haar en make-up.


6. @Kimkardashian (102 miljoen volgers)

Deze vrouw is werkelijk miljoenen waard en heeft een gigantisch imperium opgebouwd rondom haar en haar familie. Ze is daarom ook nog steeds de meest populaire Kardashian op Instagram en de eerste op dit lijstje met meer dan honderd miljoen volgers.

5. @Taylorswift (103 miljoen volgers)

Taylor Swift is al tien jaar lang aan de weg aan het timmeren om de grootste vrouwelijke popster te worden. Haar album 1989 maakte haar nog populairder waardoor ze nu bij de meest gevolgde sterren op Instagram hoort.


4. @Beyonce (106 miljoen volgers)

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Wanneer we het hebben over grote vrouwelijke artiesten kan Beyoncé natuurlijk niet ontbreken. De zangeres gebruikt Instagram als een manier om grote levensgebeurtenissen aan te kondigen, want de komst van haar kinderen werd groots aangekondigd op Instagram. Beyoncé heeft dan ook records verbroken met haar foto’s. Zo werd de aankondiging van haar zwangerschap de foto met de meeste likes van dat moment.

3. @Cristiano (111 miljoen volgers)

Tussen alle realitysterren en muzikanten door is er ook ruimte voor misschien wel de grootste voetballer ter wereld. Cristiano Ronaldo heeft maar liefst 111 miljoen volgers binnen gehaald die allemaal willen weten hoe het leven van een voetballer er nu aan de binnenkant uitziet. Ronaldo deelt het maar al te graag.

2. @Arianagrande (113 miljoen volgers)

En we zijn weer terug bij de muzikanten. Ariana Grande begon haar carrière als een actrice, maar haar ongekende stem zorgde ervoor dat ze een van de grootste popsterren van het moment is geworden. Veel jonge meiden zien haar als een stijlicoon en volgen maar al te graag alles wat Ariana Grande deelt met de wereld. Haar vrolijke en soms inspirerende posts doen het goed op social media.

1. @Selenagomez (126 miljoen volgers)

De grootste ster die op Instagram te vinden is met maar liefst 126 miljoen volgers, is Selena Gomez. Ook zij werd bekend als actrice, maar inmiddels is haar zangcarrière haar belangrijkste bezigheid. Gomez heeft dankzij haar groot aantal volgers ook verschillende foto’s met een gigantisch aantal likes op Instagram. Haar populairste foto heeft er maar liefst 6,8 miljoen.

    1. anoooooniemjecute september 26, 2017
    2. anoooooniemjecute september 26, 2017
    3. kjell burgsen september 28, 2017
    4. koen hersens oktober 2, 2017

    Jouw Reactie?