Top 10 populairste Instagram sterren (2019)

Wanneer je als ster mee wilt tellen kan je natuurlijk niet achterblijven op social media. Iedereen wil weten wat er gebeurt in de levens van de grootste beroemdheden en via Instagram krijg je letterlijk een kijkje in hun wereld. Dit zijn de populairste sterren op Instagram.

laaste update januari 2019

10. Lionel Messi (106 miljoen volgers)

Dit bericht bekijken op Instagram

📷 @antoroccuzzo88

Een bericht gedeeld door Leo Messi (@leomessi) op

Wat hebben populaire voetballers, zangeressen en reality tv persoonlijkheden gemeen? Ze zijn allemaal heel populair op Instagram! De eerst voetballer die we tegenkomen is misschien wel de beste voetballer aller tijden, Messi, sterspeler van Barcelona. Hij plaats een combinatie van voetbalfoto’s en foto’s van zijn gezin.

9. Neymar (109 miljoen volgers)

Dit bericht bekijken op Instagram

👉🏽

Een bericht gedeeld door EneJota 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) op

De tweede voetballer die we tegenkomen is een voormalig ploeggenoot van Messi, namelijk Neymar, ondertussen speler van Paris Saint-Germain. Net als Messi plaatst Neymar kiekjes van zijn gezin en voetbalfoto’s.


8. @Taylorswift (114 miljoen volgers)

Taylor Swift is al tien jaar lang aan de weg aan het timmeren om de grootste vrouwelijke popster te worden. Haar album 1989 maakte haar nog populairder waardoor ze nu bij de meest gevolgde sterren op Instagram hoort.

8. @Beyonce (122 miljoen volgers)

Wanneer we het hebben over grote vrouwelijke artiesten kan Beyoncé natuurlijk niet ontbreken. De zangeres gebruikt Instagram als een manier om grote levensgebeurtenissen aan te kondigen, want de komst van haar kinderen werd groots aangekondigd op Instagram. Beyoncé heeft dan ook records verbroken met haar foto’s. Zo werd de aankondiging van haar zwangerschap de foto met de meeste likes van dat moment.


7. @Kyliejenner (123 miljoen volgers)

Uiteraard zijn ook de Kardashians populair op Instagram. Zusjes Kendall en Khloé vallen net buiten de top 10, maar Kim zien we straks nog wel terug. Kylie Jenner, is een waar stijlicoon geworden. Miljoenen mensen volgen haar dus om te zien wat de nieuwe trends zijn op het gebied van mode, haar en make-up. Sinds ze in februari 2018 haar dochtertje Stromi kreeg zijn haar foto’s nog populairder geworden, vier van de tien populairste foto’s ooit op Instagram zijn van Kylie en haar dochter.

6. @Kimkardashian (124 miljoen volgers)

Deze vrouw is werkelijk miljoenen waard en heeft een gigantisch imperium opgebouwd rondom haar en haar familie. Ze is daarom ook nog steeds de meest populaire Kardashian op Instagram. Naar verluidt ontvangt ze een half miljoen dollar (!) per Instragram post.


5. @Therock (128 miljoen volgers)

De oud worstelaar Dwayne Johnson heeft zijn carrière helemaal omgegooid en is nu een van de bestbetaalde acteurs van het moment. Zijn oude worstelnaam “The Rock” is en blijft zijn bekende bijnaam, waardoor hij nog steeds met deze naam te vinden is op Instagram.

3. @Arianagrande (142 miljoen volgers)

En we zijn weer terug bij de muzikanten. Ariana Grande begon haar carrière als een actrice, maar haar ongekende stem zorgde ervoor dat ze een van de grootste popsterren van het moment is geworden. Veel jonge meiden zien haar als een stijlicoon en volgen maar al te graag alles wat Ariana Grande deelt met de wereld. Haar vrolijke en soms inspirerende posts doen het goed op social media.

2. @Selenagomez (144 miljoen volgers)

Jarnelang was ze de grootste ster op Instagram met maar liefst 144 miljoen volgers, is Selena Gomez. Ook zij werd bekend als actrice, maar inmiddels is haar zangcarrière haar belangrijkste bezigheid. Gomez heeft dankzij haar groot aantal volgers ook verschillende foto’s met een gigantisch aantal likes op Instagram. Haar populairste foto heeft er maar liefst 6,8 miljoen.

1. @Cristiano (151 miljoen volgers)

Wie is er beter Ronaldo op Messi? Op het voetbalveld moet die vraag nog altijd beantwoord worden, maar qua populariteit op internet wint Ronaldo, sinds 2018 is hij de populairste persoon op Instagram met 151 miljoen volgers die allemaal willen weten hoe het leven van een voetballer er nu aan de binnenkant uitziet. Ronaldo deelt het maar al te graag.

  1. anoooooniemjecute september 26, 2017
  2. anoooooniemjecute september 26, 2017
  3. kjell burgsen september 28, 2017
  4. koen hersens oktober 2, 2017
  5. casper juni 19, 2019

  Jouw Reactie?