Wanneer je als ster mee wilt tellen kan je natuurlijk niet achterblijven op social media. Iedereen wil weten wat er gebeurt in de levens van de grootste beroemdheden en via Instagram krijg je letterlijk een kijkje in hun wereld. Dit zijn de populairste sterren op Instagram.

laatste update oktober2021

10. Kendall Jenner (194 miljoen volgers)

De eerste dochter van Kris Jenner en Caitlyn Jenner, beroemd van de reality tv serie “Keeping Up with the Kardashians” die we in de lijst van populairste instagram accounts tegenkomen. Al op haar 14e begon Kendall met het modellenleven, ondertussen is ze niet meer weg te denken uit de ‘scene’. Net als haar zussen weet ze social media perfect in te zetten om haar populariteit te vergroten.

9. Justin Bieber (200 miljoen volgers)

Justin Bieber is een van de populairste popterren op aarde, het zal dus geen verassing zijn dat hij vele volgers heeft op Instagram. Hij houdt wel van een lolletje op zijn account, je ziet er foto’s van hem met zijn beroemde vrienden, cartoonversies van zichzelf en natuurlijk die grap over de zwangerschap van Hailey op 1 april.

8. @Beyonce (213 miljoen volgers)

Wanneer we het hebben over grote vrouwelijke artiesten kan Beyoncé natuurlijk niet ontbreken. De zangeres gebruikt Instagram als een manier om grote levensgebeurtenissen aan te kondigen, want de komst van haar kinderen werd groots aangekondigd op Instagram. Beyoncé heeft dan ook records verbroken met haar foto’s. Zo werd de aankondiging van haar zwangerschap de foto met de meeste likes van dat moment.

7. @Kimkardashian (258 miljoen volgers)


Deze vrouw is werkelijk miljoenen waard en heeft een gigantisch imperium opgebouwd rondom haar en haar familie. Ze is in 2020 overigens niet meer de populaire Kardashian op Instagram. Maar naar verluidt ontvangt ze een half miljoen dollar (!) per Instragram post, dus of ze dat echt erg vindt?

6. @Selenagomez (268 miljoen volgers)

Jarnelang was ze de grootste ster op Instagram met maar liefst 144 miljoen volgers, is Selena Gomez. Ook zij werd bekend als actrice, maar inmiddels is haar zangcarrière haar belangrijkste bezigheid. Gomez heeft dankzij haar groot aantal volgers ook verschillende foto’s met een gigantisch aantal likes op Instagram. Haar populairste foto heeft er maar liefst 14.5 miljoen.

5. @Arianagrande (271 miljoen volgers)

En we zijn weer terug bij de muzikanten. Ariana Grande begon haar carrière als een actrice, maar haar ongekende stem zorgde ervoor dat ze een van de grootste popsterren van het moment is geworden. Veel jonge meiden zien haar als een stijlicoon en volgen maar al te graag alles wat Ariana Grande deelt met de wereld. Haar vrolijke en soms inspirerende posts doen het goed op social media.

4. @Therock (274 miljoen volgers)

De oud worstelaar Dwayne Johnson heeft zijn carrière helemaal omgegooid en is nu een van de bestbetaalde acteurs van het moment. Zijn oude worstelnaam “The Rock” is en blijft zijn bekende bijnaam, waardoor hij nog steeds met deze naam te vinden is op Instagram.

3. Lionel Messi (274 miljoen volgers)

Wat hebben populaire voetballers, zangeressen en reality tv persoonlijkheden gemeen? Ze zijn allemaal heel populair op Instagram! De tweede voetballer die we tegenkomen is misschien wel de beste voetballer aller tijden, Messi, sterspeler van Barcelona. Hij plaats een combinatie van voetbalfoto’s en foto’s van zijn gezin.

2. @Kyliejenner (275 miljoen volgers)

Kylie Jenner, is een waar stijlicoon geworden. Miljoenen mensen volgen haar dus om te zien wat de nieuwe trends zijn op het gebied van mode, haar en make-up. Sinds ze in februari 2018 haar dochtertje Stromi kreeg zijn haar foto’s nog populairder geworden, vier van de tien populairste foto’s ooit op Instagram zijn van Kylie en haar dochter.

1. @Cristiano (355 miljoen volgers)

Wie is er beter Ronaldo op Messi? Op het voetbalveld moet die vraag nog altijd beantwoord worden, maar qua populariteit op internet wint Ronaldo, sinds 2018 is hij de populairste persoon op Instagram met 201 miljoen volgers die allemaal willen weten hoe het leven van een voetballer er nu aan de binnenkant uitziet. Ronaldo deelt het maar al te graag.