Tiktok is een van de populaire sociale media platformen waarop allerlei herkenbare en grappige video’s worden gedeeld. Maar wiw zijn nu de meest populaire tiktokkers? In dit artikel vind je de top 10 van populairste tiktokkers uit Nederland!

10. Sara Dol (@officialsaarx) – 2.6 miljoen

@officialsaarx

OMG! I tried out Fanta Frozen!?? @fantafrozencoke ##FantaFrozen ##Ad ##ForYou

♬ original sound – Sara Dol

Sara Dol is al een oud gediende op het sociale platform. Al in 2017 was ze van de partij, toen TikTok nog musical.ly heette. Haar grappige filmpjes worden ondertussen door 2.6 miljoen mensen wereldwijd gevolgd.

9. DreamChaser (@indigojael) – 2.9 miljoen

@indigojael

I’m sorry I’ll pull my shirt down ? ##fypシ ##viral (don’t try to cancel if you don’t know)

♬ loveeee song Rihanna. – ?<3

De 16 jarige Amsterdammer “indigojael” begon al op zeer jonge leeftijd een Youtube kanaal en werd ook beroemd op Instagram. Zijn grootste successen heeft hij echt op zijn Tiktok kanaal waar hij voornamelijk rapt en liedjes playbackt.

8. Dutchintheusa (@dutchintheusa) – 4.3 miljoen volgers

@dutchintheusa

You asked we tested. ##factorcap ##safety ##psa ##compare ##safetytips ##lies

♬ original sound – Dutchintheusa

Robin is een voormalig marinier en en leert nu op tiktok hoe je jezelf kunt verdedigen, maar dan natuurlijk wel met hele lange nep nagels, want anders zou het geen viral hit worden op tiktok.

7. Sherell Martini (@sherellmartini) – 4.3 miljoen volgers

@sherellmartini

Behind the scenes video van gister ? #tutorial

♬ origineel geluid – Sherell Martini

De Haagse Sherell is met haar grappige video’s vooral populair onder kinderen. Met de video waarin ze in de stofzuiger verdwijnt is ze het meest bekend geworden. Inmiddels heeft ze de 100 miljoen views op Tiktok bereikt en verdient ze er genoeg geld mee om van te leven. Ze heeft zelfs een boek uitgebracht met een Q&A, interview, persoonlijke foto’s, weetjes over haarzelf, en haar- en make-uptips.

6. Nikkietutorials (@nikkietutorials) – 4.6 miljoen volgers

@nikkietutorials

just pretend.. ##foryou ##fyp ##transformation

♬ Pretend TheBossWives – szgcouture

Voordat Nikkietutorials, ofwel Nikkie de Jager, veel views scoorde op Tiktok was ze voornamelijk bekend van haar gelijknamige Youtube kanaal Nikkietutorials. Op dit kanaal showt Nikkie haar make-up skills. Je zou haar ook kunnen herkennen van het Eurovisie Songfestival, waar zij één van de presentatoren was. Op Tiktok zien we naast make-up videos ook een grappige kant van Nikkie.

5. Anthonie Lokhorst (@antonielokhorst) – 4.2 miljoen volgers

@antonielokhorst

Try this workout if you love your mom! ##gymtok ##fyp ##foryou ##foryoupage ##trending ##myprotein

♬ Frozen in time – Tevvez

Anthonie Lokhorst is de Nederlandse fitboy op Tiktok. Hij plaatst vele work-out videos waarmee hij zijn volgers zeker zal motiveren! Ook vind je grappige sketches die voor veel fitness fanatiekelingen herkenbaar zullen zijn.

4. Kapsalonfreedom (@kapsalonfreedomboxmeer) – 5.2 miljoen volgers

@kapsalonfreedomboxmeer

##viral ##viralvideo ##foryoupage ##kapsalonfreedomboxmeer

♬ origineel geluid – Kapsalonfreedom

Misschien verwacht je geen kapsalon met een tiktok account in deze lijst, maar toch is het account van Kapsalon Freedom uit Boxmeer erg populair. Op het account vind je voornamelijk filmpjes van mannen die geknipt of geharst worden bij de kapper. Dit geeft vast veel mensen voldoening, wat de populariteit van het account verklaart.

3. Finn Hentzepeter (@finnsreality) – 7.1 miljoen volgers

@finnsreality

This slushie was bussin ? Whats next? ?

♬ It’ll Be Okay – Shawn Mendes

Finnsreality staat vooral bekend om de slush puppy video’s die hij maakt. Hij neemt random ingrediënten en maakt hier vervolgens een slush puppy van. De meest uiteenlopende dingen komen voorbij, zoals wormen en afwaswater. Soms drinkt hij het drankje vervolgens op. Dit is iets wat je liever niet zelf thuis uitprobeert!

2. Mark Lucas (@markielucas) – 7.8 miljoen volgers

@markielucas

Had to best time in Paris with the best people ❤️ @Maddie Cline @niclas.kuri @nickaufmann

♬ original sound – Mark Lucas

Leonardo DiCaprio look-a-like Mark Lucas plaatst veel verschillende soorten video’s. Denk aan lip-sync, dans en grappige filmpjes. Zijn broer Cas en zusje Carmen figureren regelmatig in zijn video’s.

1. Scott Hentzepeter (@scottsreality) – 36.3 miljoen volgers

@scottsreality

Nobody will guess what this is ?

♬ Overseas – D-Block Europe & Central Cee

Met meer dan 36 miljoen volgers laat Scott Hentzepeter de rest van de Nederlandse TikTokkers ver achter zich. Hij komt zelfs een beetje in de buurt van de 10 populairste Tiktokkers ter wereld. Wat voor filmpjes plaatst Scott om zo populair te worden? Nou, hij eet de meest bijzondere dingen die je maar kan bedenken.