Fitnessrages, ze komen en gaan, momenteel worden we overspoeld met reclames voor “Insanity”, en een aantal jaar terug waren het “Zumba” en “PX90”. Maar vroeger, toen maakten ze veel leukere work-out video’s, een greep uit de oude (bizarre) doos:

Body Flex

Al meer dan 20 jaar promoot “Infomercial queen” Greer Childers het fitnessprogramma Body Flex . Met het programma train je de spieren in je gezicht door gekke bekken te trekken, op deze manier krijg je geen onderkin!

Horror Workout: Slumber Party

Linnea Quigley is de “Scream Queen” van de jaren ’80 met films op haar naar als Return of the Living Dead, Hollywood Chainsaw Hookers, Sorority Babes in the Slimeball Bowl-O-Rama en vele andere klassiekers uit het genre. Dat ze een mooi lijf heeft, dat kun je vaak genoeg zien in de vele naaktscenes in haar films. Om er ook zo uit te zien moet je de horror workout doen.

Zuiikin’ English

Kijk dat is nog eens effectief, een combinatie van een work-out en het leren van Engels! Alleen Japanners kunnen zoiets verzinnen 😉

Dance! Workout with Barbie

Er net zo onnatuurlijk uitzien als Barbie? Doe dan deze vage stop-motion Barbie na. Kijk trouwens goed voor een piepjonge Jennifer Love Hewitt in een rol voor ze beroemd was.

Zsa Zsa Gabor, 76 jaar!

De Hongaarse actrice besloot in 1976 dat ze op haar 76ste nog best een fitnessvideo kon maken!

Form… Focus… Fitness, the Marky Mark Workout?

Mark Wahlberg vergeet waarschijnlijk de hele periode dat hij als “Marky Mark” door het leven ging. Neem bijvoorbeeld zijn fitnessvideo waarin hij voornamelijk aan het staren is naar de borsten van zijn mede trainster.

Shirley MacLaine’s Inner Workout

Eind jaren ’80 was actrice Shirley MacLaine zoals zovelen gegrepen door het “New Age” virus. Ze maakte deze yoga achtige video waarin het gaat om termen als energy flow, vibrations, en de chakras. Pas echt vaag wordt het wanner een mannequin zonder armen in beeld komt, met een rood kruis …

Traci Lords Fitness

Traci Lords, de legendarische (minderjarige) pornoactrice uit de jaren ’80, verdiende na haar carrière geld met deze hitsige fitness video’s waarin ze duidelijk nog haar ‘moves’ gebruikt waar ze beroemd mee is geworden.

Eroticise

Het is onduidelijk of dit nou een workout video is of misschien toch gewoon een soft erotische film? (er is waarschijnlijk een reden dat er maar 10 minuten op Youtube staan!)

Poedel Workout

De meest bizarre video hebben we voor het laatst bewaard. Wil je eruit zien als een poedel? Volg dan deze work-out!