Vaak genoeg lees je in de roddelbladen verhalen over acteurs en actrices die al op jonge leeftijd zijn doorgebroken en momenteel zich aan de onderkant van de samenleving bevinden, of erger nog, de dood al hebben gevonden. Maar dit bekent niet dat het met al die kindsterretjes slecht afloopt, de volgende 10 bewijzen het tegendeel. Een paar van de grootste Hollywoodsterren staan in deze lijst!

10. Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris had al op jonge leeftijd de hoofdrol in zijn eigen tv serie, “Doogie Howser, M.D. “. Nu is hij al jaren te zien in de succes serie “How I Met Your Mother”.

9. Alyssa Milano


Alyssa speelde de dochter in de populaire Amerikaanse Sitcom “Who’s the Boss”. Ook was ze als jong meisje te zien in de ultieme actie film “Commando” met Arnold Schwarzenegger. Later was ze een van de sterren in de serie Charmed.

8. Elijah Wood


Elijah is al van jongs af aan te zien op tv en film. Eerst in een Paula Abdul video, later in films als Avalon en The War. Nu is hij natuurlijk vooral bekend door zijn rol als Frodo in The Lord of The Rings Franchise.

7. Kirsten Dunst


Op haar 8e was Kirsten te zien in “New York Stories” een film van Woody Allen. Op haar tiende kuste ze al met Brad Pitt in de film Interview with a Vampire. Tegenwoordig kust ze met Spider-Man en speelt ze in veel grote films.

6. Jennifer Connelly


Op haar 14e was Jennifer te zien in de film klassieker “Once Upon a Time in America”, twee jaar later volgde een rol in “Labyrinth”. Ondertussen heeft Jennifer een Oscar gewonnen voor haar rol in Beautiful Mind en gespeeld in vele succesfilms.

5. Leonardo DiCaprio


De reden dat deze Hollywoodsuperster niet op de nummer 1 staat in deze lijst is omdat hij eigen een laatbloeier is in vergelijking met de rest. “Pas” op 15 jarige leeftijd maakte Leonardo zijn debuut in de serie “Parenthood”. Zijn doorbraak kwam in de film “This Boy’s Life” naast Robert DeNiro, zijn volgende film leverde hem zelfs een oscar nominatie op, “What’s Eating Gilbert Grape”, hierna volgde Titanic en de rest is natuurlijk een groot succes.

4. Christina Ricci


Al op 6 jarige leeftijd was Chistina te zien in een film, eerst “Mermaids” samen met Cher en hierna in “The Adams Family”.

3. Christian Bale


Zoals dat geldt voor meer kindsterren begon ook de carrière van Christian Bale in een Steven Spielberg film, “Empire of the Sun”, hij was pas 12. Nu is hij een van de meest succesvolle filmsterren, natuurlijk als Batman en ook in Terminator.

2. Natalie Portman

In 1994 op 13 jarige leeftijd schitterde Natalie Portman in de actiefilm Leon. Na wat tijd uit de showbizz om naar Harvard te gaan om te studeren, staat Natalie nu al jaren aan de top in de industrie.

1. Drew Barrymore

Drew komt uit een familie van acteurs en actrices en was dan zelf ook al voor haar 1e verjaardag in reclames te zien. Op haar 6e kreeg ze een van de hoofdrollen in de Steven Spielberg film “ET”. Sindsdien heeft Amerika haar in haar hart gesloten. Na een moeilijke pubertijd (drugs & drank) is Drew er volledig bovenop gekomen en nu al jarenlang een succesvolle actrices en sinds kort ook regisseur.