Top 10 Nieuwe films & series op Netflix in februari 2019

Netflix is de perfecte uitkomst voor iedereen die op zoek is naar wat vermaak op een luie avond of zondagmiddag. Het is dus maar goed dat de streamingdienst elke maand weer met nieuwe series en films komt, zodat jij weer genoeg hebt om te bingewatchen. Wil je weten welke nieuwe releases er voor februari op de planning staan? Lees dan deze top 10 nieuw op Netflix in de maand februari (2019).

10. Always A Witch (Siempre Bruja)

Heksenjachten en tijdreizen: ze worden moeiteloos gecombineerd in deze nieuwe Spaanse serie Always a Witch. De serie vertelt het verhaal van een jonge heks uit de zeventiende eeuw. Ze wordt levend verbrand en eindigt hierdoor in de moderne tijd. Ze moet zich daarom aan zien te passen aan een totaal nieuwe wereld. Deze verbranding was niet voor niets, want de heks is naar een andere tijd gereisd om haar geliefde te redden. Vanaf 1 februari te zien op Netflix Nederland.

9. Paris est à Nous

Deze prachtige Franse film draait om een jong meisjes dat de grenzen tussen realiteit en fictie opzoekt. Ze leeft in Parijs, een stad waarin de spanningen steeds meer oplopen vanwege rampen, protesten en tragedies. Deze film geeft een wonderlijk kijkje in de wereld van Parijs en geeft je het gevoel alsof je naar een droom aan het kijken bent. Vanaf 22 februari op Netflix.

8. The Breaker Upperers

De komische film The Breaker Uppereres komt uit Nieuw-Zeeland en vertelt het verhaal over twee vrouwen die op een heel bijzondere wijze hun geld verdienen. Ze hebben namelijk een bureau dat mensen in kunnen schakelen om hun relatie te beëindigen. Zo wordt een pijnlijke break-up voorkomen en vinden mensen het hopelijk makkelijker om afscheid te nemen van hun relatie. De twee dames zijn zelf vooral cynisch op het gebied van liefde, dus de perfecte personen voor dit rottige klusje. Vanaf 15 februari te zien op Netflix.

7. Dirty John

Dirty John is al een aantal jaar een van de meest populaire podcasts. Het werd dus tijd dat er een serie van gemaakt zou worden, waarvan het eerste seizoen binnenkort op Netflix komt. De serie vertelt het waargebeurde verhaal over John Meenan. Deze man is betrokken bij een mysterieuze moord. Met Eric Bana en Connie Britton.

6. Paddleton

Wanneer Michael de diagnose kanker krijgt, weet hij dat zijn laatste uur geslagen is. Hij wil niet afwachten tot hij te ziek wordt om verder te leven en kiest er dus voor om het heft in eigen handen te nemen. Daarvoor schakelt hij zijn buurman in. Michael vraagt hem om hem te helpen met het beëindigen van zijn leven. De hoofdrollen in deze tragikomedie zijn voor Mark Duplass en Ray Romano en is vanaf 22 februari te zien.

5. Nightflyers

Het verhaal van deze serie is geschreven voor een wereldberoemde schrijver: George R.R. Martin. Hij is het brein achter de bekende Game of Thrones boeken en televisieserie, dus Nightflyers belooft ook een hit te worden. Ruimteschip Nightflyer wordt bemand met acht getalenteerde wetenschappers. Het is hun doel om contact te leggen met buitenaards leven. Ze komen alleen voor een aantal onverklaarbare problemen te staan. Vanaf 1 februari op Netflix.

4. The Umbrella Academy

Deze serie is gebaseerd op een eerder verschenen comic. Het verhaal begint mysterieus met 43 baby’s die op dezelfde dag worden geboren, terwijl hun moeders allemaal geen tekenen van zwangerschap vertoonden. Een aantal van deze baby’s wordt geadopteerd en getraind, aangezien zij misschien wel in staat zijn om de wereld van de ondergang te redden. Vanaf 15 februari 2019 te zien op Netflix.

3. High Flying Bird

High Flying Bird vertelt het verhaal van een zogenaamde sportmakelaar. Hij verdient aan het bemiddelen tussen sporters en sportclubs, maar heeft nog een andere lucratieve manier om geld te verdienen. Wanneer een jonge basketbalspeler niet meer in staat is om geld te verdienen in NBA-competities, kiest de makelaar ervoor om de jongen een bijzonder zakenvoorstel te doen. Deze manier van werken is alleen niet helemaal netjes in de sportwereld.

2. Russian Doll

Nadia wordt 36 jaar oud en viert dit met een verjaardagsfeest. Ze weet van tevoren alleen niet dat ze deze dag keer op keer zal herbeleven. Na een ongeluk komt ze weer tot leven, maar dan precies op dezelfde plek tijdens hetzelfde feest. Iedere keer dat ze probeert om uit deze eeuwige cirkel te komen, wordt ze weer opnieuw geconfronteerd met haar eigen sterfelijkheid. Er lijkt dus geen einde te komen aan haar verjaardag. De hoofdrol in de serie wordt gespeeld door een bekende actrice die al vaker op Netflix te zien is geweest: Natasha Lyonne die ook de rol van Nichols speelt in Orange is the New Black. Vanaf 1 februari op Netflix.

1. Velvet Buzzsaw

Er worden een aantal nieuwe schilderijen ontdekt van een onbekende artiest. Kunsthandelaren willen maar al te graag een van deze veelbelovende werken kopen. Wat ze alleen niet weten, is dat deze schilderijen bovennatuurlijke krachten bevatten. De maker wil alle hebberige kunsthandelaren straffen die meer waarde hechten aan geld dan aan artistieke integriteit. Met een gigantische a-sterren cast, onder andere Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Toni Collette en John Malkovic spelen mee in deze film die vanaf 1 februari te zien is op Netflix.