Top 10 Nieuwe Series en Films op Netflix in april 2019

Zet het in je agenda: ook in april komen er weer een aantal goede nieuwe films en series op Netflix. Van actie tot comedy: er zit voor iedereen wel iets bij. Wil je weten wat je allemaal voor nieuws kunt vinden op deze streamingdienst? Lees dan de top 10 nieuw op Netflix in april 2019.

Update: ondertussen staat de top 10 nieuw op Netflix van mei 2019 ook online

10. Special

special - nieuw netflix serie april 2019

Een aantal jaar geleden schreef Ryan O’Connell een boek over zijn leven met hersenverlamming. Hij wil zichzelf niet als een slachtoffer zien en vindt het belangrijk om het leven positief te benaderen. Dit boek is de inspiratie geworden voor de nieuwe Netflix serie Special. Ryan O’Connell speelt ook de hoofdrol in de serie, die voor een groot deel over zijn eigen leven gaat. Vreugde, liefde en humor: het komt allemaal voorbij.

9. Someone Great

Deze film heeft Gina Rodriguez in de hoofdrol, een actrice die je misschien wel kent van Jane the Virgin. Ze speelt Jenny: een jonge vrouw die net is gedumpt door haar vriendje. Ze wil haar gebroken hart weer helen. Dat doet ze door haar twee beste vriendinnen bij elkaar te roepen voor een onvergetelijk avontuur in New York.

8. ULTRAMAN

ULTRAMAN is de nieuwe animeserie Netflix. Het verhaal is gebaseerd op een oude televisieserie uit Japan uit de jaren zestig. Deze nieuwe serie gaat niet over ULTRAMAN zelf, maar over zijn zoon. Wanneer hij de geheime identiteit van zijn overleden vader ontdekt, besluit hij om de nieuwe ULTRAMAN van de aardse wereld te worden.

7. No Good Nick

no good nick - netflix sitcom

Met Friends en Full House heeft Netflix al een paar klassieke sitcoms online staan, ze proberen daar nu ook een eigen aan toe te voegen. Deze serie draait om een familie die wordt belazerd door een oplichter. Hij doet zich voor als het vierde lid van de familie. Dat doet hij niet zomaar. Hij wil namelijk wraak nemen, aangezien deze familie zijn leven verpest heeft zonder dat ze daar iets van weten. Het is alleen moeilijk om mensen te belazeren wanneer je ze langzaam maar zeker leuk bent gaan vinden. Hoofdrollen zijn voor Melissa Joan Hart (Sabrina the Teenage Witch) en Sean Astin (Samwise in Lord of the Rings).

6. The Perfect Date

the perfect date netflix

De jonge Brooks (gespeeld door Noah Centineo eerder te zien in de Netflix romcom To All The Boys I’ve Loved Before) heeft een slimme manier gevonden om geld te verdienen. Hij ontwikkelt namelijk een eigen dating app waarin hij zichzelf voorstelt als “the perfect date”. Hij komt invallen als het perfecte vriendje wanneer je liever niet alleen naar een feestje of familiediner gaat. Het resultaat? Bijna elke avond heeft Brooks weer een nieuwe date. Het wordt alleen wel moeilijk om zijn echte leven van zijn date-leven te scheiden.

5. Chambers

Chambers is een gloednieuwe (tiener) sciencefiction serie die vanaf april op Netflix te vinden is. De serie vertelt het verhaal van een jong meisje dat een donorhart krijgt. Ze wil meer te weten komen over haar donor, en ontdekt langzaam maar zeker over de gruwelijke dood waar ze haar hart aan te danken heeft. Ondertussen begint haar persoonlijkheid op die van de donor te lijken. Niemand minder dan Uma Thurman speelt de moeder van de donor.

4. Black Summer

Heb je nog geen genoeg gehad van alle films en series rondom de zombie apocalyps? Dan ben je bij Black Summer aan het juiste adres. Gedurende de zomer breekt er een zombieplaag uit. Een moeder verliest haar kind en probeert er alles aan te doen om haar weer terug te vinden. Ze sluit zich daarom aan bij een klein groepje mensen, zodat ze samen kunnen werken om de plaag zo goed mogelijk te overleven.

3. You vs. Wild

Bandersnatch was een groot succes op Netflix: de eerste interactieve film op het platform. Het is dus niet gek dat er nu meerdere interactieve films worden uitgebracht. You vs. Wild is daar een voorbeeld van. Tijdens deze film volg je survival expert Bear Grylls. Hij leidt je van het ene naar het andere bijzondere landschap. Hier bepaal jij wat hij moet doen om te overleven. In tegenstelling tot Bandersnatch is You vs. Wild geschikt voor het hele gezin.

2. Störst av allt (Quicksand)

Quicksand is een Zweedse serie die veel mensen doet denken aan The Sinner. Op een kostschool in Stockholm wordt er een moord gepleegd. Er is meteen al een verdachte in beeld: de jonge Maja. Zij wordt gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau. Wat volgt is een uitgebreide rechtszaak waarin moet worden bewezen of Maja schuldig of onschuldig is. Wat denk jij dat de waarheid is?

1. Our Planet

Wanneer je graag de schoonheid van onze planeet wilt zien, moet je zeker eens een kijkje nemen bij Our Planet. Deze serie bestaat uit acht afleveringen waarin de mooiste en meest exclusieve beelden van de natuur centraal staan. Je ziet dieren in actie, maar kunt ook een aantal bijzondere natuurfenomenen bewonderen. Dit project is misschien wel een van de duurste originals die Netflix ooit heeft uitgebracht en dat is zeker te zien. Bovendien wordt de documentairereeks voorzien van commentaar door Sir David Attenborough in het Engels en Salma Hayek in het Spaans.