Top 10 Nieuwe Bioscoopfilms Juni 2018

Heb jij zin om in juni naar de bioscoop te gaan? Dan zijn er meer dan genoeg films waar je uit kunt kiezen. In deze maand komt er namelijk voor iedereen wel een leuke film uit. Ben jij benieuwd naar de beste releases van deze maand? Lees dan verder en ontdek de top 10 bioscoopfilms in juni.

10. The Bookshop (7 juni)

Het is 1959 wanneer Florence Green besluit om een boekenwinkel te openen in haar kleine conservatieve stadje. De bewoners van het dorp willen in eerste instantie niets weten van de wijde wereld in de literaire boeken van Florence. Toch ontdekt Florence dat het kleine stadje langzaam maar zeker tot leven komt dankzij haar boekenwinkel.

9. Ocean’s 8 (21 juni)

Ocean’s 8 is een vrouwelijke spinoff van de wereldberoemde Ocean’s trilogie van regisseur Steven Soderbergh. Debbie Oceans (Sandra Bullock) stelt een team van vrouwen samen waarmee ze een grote roof wil voorbereiden. Hun doel is om een diamant te ontvreemden tijdens het jaarlijkse Met gala. Dit doen ze om een criminele galeriehouder voor het blok te zetten.

8. The Last Son (Chappaquiddick) (21 juni)

In 1969 heeft de Kennedy familie maar liefst drie familieleden verloren, waaronder de bekende president John F. Kennedy. Hun hoop rust nu op de laatst overgebleven zoon: Ted. Tijdens een groot feest ontsnapt Ted met Mary Jo. Ze raken verzeild in een tragisch incident, wat de rest van de familie het liefste verhult. De lancering van de Apollo 11 komt op dat moment dus erg goed uit.

7. Charlie en Hannah Gaan Uit (14 juni)

De twee vriendinnen Charlie en Hannah zijn samen op pad, maar willen eigenlijk niet te laat naar huis toe gaan. Charlie heeft speciale snoepjes die ze aan Hannah aanbiedt. De rest van de avond is een magische en wonderbaarlijke aaneenschakeling van speciale gebeurtenissen.

6. Love, Simon

Simon is een tiener die soms in de knoop zit met zichzelf. Dit komt doordat hij een geheim heeft voor al zijn vrienden: hij valt op jongens. Hij krijgt contact met een anonieme jongen die ook op jongens valt en bij hem op school zit. Alles lijkt voorspoedig te gaan, tot het geheim van Simon met de hele school wordt gedeeld.

5. Hotel Artemis (28 juni)

Gewonde criminelen worden in Los Angeles verzorgd in het geheime en ondergrondse ziekenhuis Hotel Artemis. Jean Thomas heeft de leiding over dit ziekenhuis. Zij ontdekt dat een van haar patiënten zichzelf alleen maar heeft laten opnemen om een andere patiënt te kunnen vermoorden.

4. Redbad (28 juni)

In de achtste eeuw na Christus wordt de monnik Bonifatius bij Dokkum vermoord door een groep barbaren. De vraag is alleen of dit wel de waarheid is, of alleen maar de waarheid die het Christendom heeft willen verspreiden. Deze film vertelt het verhaal van Redbad, de zoon die de moord op zijn vader wil wreken. Nederlandse productie geregisseerd door Roel Reiné en met onder andere Huub Stapel en Renée Soutendijk. Wel Engels gesproken.

3. Tag (28 juni)

Vijf vrienden zetten ieder jaar alles op het spel tijdens een wedstrijd van een maand. Dit spel kan hun hele leven overhoop gooien. Dit jaar valt de wedstrijd samen met het huwelijk van de ene vriend die jaar na jaar wint. Het resultaat is totale chaos en een bruiloft die op het punt staat om in het water te vallen.

2. Incredibles 2 (27 juni)

Jaren na het succes van de Pixar film The Incredibles is het nu eindelijk tijd voor een vervolg. In deze films wordt het leven gevolgd van The Incredibles: een doodnormale familie met superkrachten. Het huwelijk van Bob en Hellen komt onder druk te staan wanneer Hellen veel succes heeft in haar rol als superheld. Hij wordt verantwoordelijk voor het opvoeden van de kinderen, terwijl hij liever niet op de achtergrond blijft staan.

1. Jurassic World: Fallen Kingdom (7 juni)

Een paar jaar na de gebeurtenissen in Jurassic World keren Claire en Owen terug naar het eiland. De overgebleven dinosaurussen worden namelijk bedreigd door een vulkaan die op uitbarsten staat. Samen proberen ze de dinosaurussen te redden en te evacueren van het eiland.