Top 10 Nieuwe Bioscoopfilms in september 2018

Het einde van de zomer begint er weer aan te komen. Het wordt langzaam weer wat kouder en de dagen worden korter. Dat betekent dat het weer tijd is om volop naar de bioscoop te gaan. In september is er weer meer dan genoeg nieuw aanbod voor filmliefhebbers. Ben jij op zoek naar inspiratie voor je volgende bioscoopbezoek? Bekijk dan eens deze top 10 nieuwe films in september 2018.

10. The Nun

Deze horrorfilm geregisseerd door Corin Hardy heeft namen zoals Demián Bichir, Taissa Farmiga en Bonnie Aarons in de hoofdrollen. De film vertelt het verhaal over een onderzoek in het Cârța klooster, gelegen in Roemenië. Er is een non overleden in het klooster en priester Father Burke moet proberen om de waarheid naar boven te krijgen. Deze waarheid is alleen veel duisterder dan hij ooit had voorzien.

9. Destination Wedding

Al voor de vierde keer zijn Keanu Reeves en Winona Ryder samen op het witte doek te zien. Deze keer in Destination Wedding: een romantische komedie over twee mensen die niet voor elkaar gemaakt zijn, maar toch voor elkaar vallen. Frank en Lindsay ontmoeten elkaar op het vliegveld en krijgen meteen ruzie. Vervolgens blijkt dat ze naast elkaar in het vliegtuig zitten, naar dezelfde bruiloft moeten en dat ze keer op keer weer met elkaar opgezadeld zitten. Ze kunnen elkaar niet uitstaan, of toch wel?

8. Catacombe

Jermaine Slagter is een profvoetballer die het eigenlijk gemaakt zou moeten hebben. Toch neemt zijn gokverslaving zijn leven langzaam maar zeker over. Hij komt echt in de problemen wanneer hij moet vechten om uit handen te blijven van een aantal Chinese matchfixers.

7. Papillon

Henri Charrière wordt onterecht beschuldigd van een moord. Tijdens zijn tijd in de gevangenis probeert hij te ontsnappen. Dat komt hem duur te staan, want hij wordt overgeplaatst naar het duivelseiland. Nog nooit is iemand van dit eiland ontsnapt, maar Henri Charrière maakt het zijn missie om weer in vrijheid te kunnen leven. Om dit te bereiken sluit hij een deal met de oplichter Louis Dega.

6. Kin

Jimmy en zijn geadopteerde broer Eli zijn samen op de vlucht voor crimineel Taylor. Jimmy heeft namelijk nog een schuld bij hem openstaan. Gelukkig heeft Eli een mysterieus wapen gevonden waarmee hij hemzelf en zijn broer kan beschermen. Wat hij niet weet, is dat dit wapen ook zijn eigen gevaren kent.

5. Doris

Alles zit Doris tegen: ze is gescheiden, heeft geen carrière gemaakt, financiële problemen en haar vader is overleden. Haar leven lijkt stil te staan. Dan is ze ook nog eens verliefd op haar beste vriend, wat haar leven niet makkelijker maakt. Kan Doris nog iets van haar leventje maken?

4. A Simple Favor

Stephanie is een mommy vlogger die haar leven op het internet deelt. Ze ontmoet de mysterieuze Emily, waarmee ze snel een vriendschap opbouwt. Op een dag vraagt Emily of Stephanie haar zoontje op kan halen na school. Dit is het laatste wat Stephanie van haar vriendin hoort. Tijdens de zoektocht naar Emily, ontdekt haar Stephanie meer over haar duistere verleden.

3. The Predator

Wie de oude Predator films kent, zal blij worden van deze nieuwe film. In deze versie zijn de predators niet meer in de ruimte te vinden, maar gewoon op straat. Dankzij hun steeds ontwikkelende DNA zijn deze monsters sneller, slimmer en sterker dan ze ooit waren. Het einde van de mensheid is nabij, tenzij ze gestopt kunnen worden.

2. Searching

De zestienjarige dochter van David Kim verdwijnt spoorloos. Na meer dan een dag is ze nog steeds niet gevonden, waardoor Kim besluit om het heft in eigen handen te nemen. Hij duikt in de laptop van zijn dochter Margot. Via haar social media komt hij erachter dat zijn dochter veel voor hem verborgen hield.

1. The House With a Clock In Its Walls

De jonge Lewis verliest zijn ouders en moet noodgedwongen bij zijn oom gaan wonen. Tijdens zijn tijd in dit mysterieuze huis, vermoed hij dat er iets vreemds gaande is. Het lijkt wel alsof de wereld van zijn oom magisch is.