10 meest sexy restaurants (Breastaurants)

In Amsterdam hebben we de “Teasers”, een restaurant waar het eten geserveerd wordt door schaars geklede dames met grote jopen. Maar daar blijft het ook wel bij qua “Breastaurants” in Nederland. In Amerika is dit type restaurants een grote hype. Waarschijnlijk kent iedereen wel de “Hooters”, maar ondertussen zijn er vele klonen bijgekomen. Lijkt je dit wel wat? Dan moet je naar een van de volgende restaurants:

10. Teasers

De Teasers, het ‘sexy restaurant’ van Nederland aan het Damrak. De reviews zijn overigens bijna allemaal negatief. Te duur eten en drinken, en onvriendelijke personeel. Vooral dus een goede ‘toeristenval’.

9. Show-Me’s

Zoals de meeste restaurants / barren in deze lijst is Show-Me’s een echte sportbar. Ondertussen is deze toko al op 16 plaatsen in Amerika te vinden, vooral in Indiana, Ohio en Kentucky.

8. The Bikini Sports Bar & Grill

Gloed nieuw, maar dit zou weleens een succesvolle keten kunnen worden, de The Bikini Sports Bar & Grill. Zoals de naam al zegt, de dames lopen rond in bikini’s. De Bar is te vinden in Austin, Texas. Ze serveren een “All-American Menu” en hebben keuzen uit 100 verschillende biertjes!

7. Mugs-N-Jugs

Dankzij Google Street View wisten we al dat er hele sexy dames rondlopen in Florida en sommige daarvan zijn te vinden bij de Mugs-N-Jugs, het “breastaurant” van Florida. Niet alleen zijn de serveersters knap, ze hebben ook nog eens goed eten, ze hebben de prijs gewonnen van de beste “Wings” in de Tampa Bay area!

6. Bone Daddy’s

Als je van BBQ vlees houdt en mooie dames, dan is Bone Daddy’s House of Smoke the place to be.

5. Heart Attack Grill

De Heart Attack Grill is de laatste jaren al een aantal keer in het nieuws geweest. Ze zijn beroemd door hun menu wat maar liefst 9.000 calorieën bevat. Genoeg dus voor een hartaanval. Maar daarom worden de burgers ook geserveerd door sexy verpleegsters die je kunnen reanimeren. Waar anders dan in Las Vegas vind je zo’n restaurant?

4. Twin Peaks

Twin Peaks is het nieuwe restaurant van de oud-bazen van Hooters. Texas hebben ze al veroverd met het restaurant, nu de rest van Amerika nog.

3. Tilted Kilt

https://www.youtube.com/watch?v=9zb-l51icZI

Bij Titled Kilt lopen de dames er zo bij als Britney Spears in haar eerste sexy videoclip, als sexy schoolmeisje dus . Na Hooters zijn er in Amerika het meeste Tilted Kilt restaurants te vinden.

2. Cafe Lu

Cafe Lu is eigenlijk geen Breastaurant, maar een Bikini Barista! Een soort van Starbuck meets Hooters. Ook dit concept, van koffietentjes met een barista in bikini wordt steeds populairder in Amerika, ondertussen bestaan al “Peek A-Brew”, “Grab n’ Go”, “Cowgirls Espresso”, “Smokin’ Hot Espresso”, “Knotty Bodies Espresso”, “Java Jigglers”, “Espresso Gone Wild”, “Java Girls”, “Sweet Spot”, “Natte Latte” en dus “Cafe Lu” in Santa Ana Californië, waar alleen maar zeer sexy Aziatische dames werken.

1. Hooters

Het moge duidelijk zijn dat er maar één nummer één kan zijn in deze lijst, de Hooters. Bedacht in 1983 en ondertussen te vinden op 430 locaties in 27 landen. Het concept is simpel: wings, sandwiches, bier, sport en natuurlijk die beroemde strakke oranje shorts en dames met een flinke cupmaat.

hooters azie
galaygobi / flickr

hooters meisje
sql samson /flickr