Top 10 Mooiste Atletes van de Wereld (2019)

Het liefst hadden we natuurlijk Jutta Leerdam en Puck Moonen in het lijstje gezet, maar die staan al in de lijst van knapste Nederlandse atletes, daarom trakteren we jullie nu op prachtige foto’s van sexy sportvrouwen van over de hele wereld.

Een lijst waarin we niet kijken naar sportprestaties, maar naar wie de meest sexy foto’s op Instagram zet!

10. Allison Stokke – Polsstokhoogspringen (Amerika)

Zoek op internet naar een lijstje van de meest sexy sportvrouwen en de naam van polsstokhoogspringster Allison Stokke zul je terugvinden. En dat heeft ze allemaal te danken aan één foto die in 2007 ‘viral’ ging op internet. Echt blij was ze er toen eigenlijk niet mee, ze wilde liever beoordeeld worden op haar sport en niet haar uiterlijk. Ondertussen lijkt ze hier minder moeite mee te hebben gezien de sexy foto’s die ze plaatst op haar Instagram. Succes in de sport heeft ze nooit echt gehaald, als model heeft ze wel vele opdrachten binnengesleept.

9. Genie Bouchard – Tennister (Frankrijk)

Genie Bouchard staat op de nummer één plaats in de top 10 van knapste tennisters en hoort dus zeker ook een plekje in deze lijst te hebben. Er werd heel veel verwacht van de Canadese Genie Bouchard. Al op 20 jarige leeftijd stond ze in de finale van Wimbledon. 2014 was dan ook gelijk haar meest succesvolle jaar. De laatste jaren heeft ze moeite om haar vorm te vinden en is ze zelfs uit de top 100 gevallen. Haar instagram foto’s scoren gelukkig nog wel vele likes!

8. Anastasia Ashley – Surfer (Amerika)

Anastasia Ashley is een echte surfchick, maar dan eentje die ook echt goed kan surfen. Niet de absolute top, maar ze komt behoorlijk goed mee. En als model staat ze met 1 miljoen volgers op Instagram wel aan de absolute top.

7. Michelle Jenneke – Hordelopen (Australië)

Net als Allison Stokke is Michelle Jenneke ook beroemd geworden door een viral filmpje op internet. In 2012 werd een filmpje van haar warming-up, waarin ze op een zeer sexy manier haar heupen losmaakt, een grote hit. Echte grote successen heeft Jenneke nog niet gehaald maar we hopen haar in iedergeval op de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo weer een warming-up te zien doen.

6. Paige Spiranac – Golf (Amerika)

Misschien valt het ondertussen op dat in de lijst van knapste sportvrouwen niet perse de meest succesvolle sporters staan. Dat geldt ook voor Paige Spiranac, een golfster uit Amerika. Sinds 2015 is ze professioneel en slaat ze een aardig balletje, maar het zijn toch vooral de filmpjes waarin ze in net iets te strakke en korte jurkes aan het golven is op Instagram die haar grote successen brengen.

5. Winifer Fernandez – Volleybal ( Dominicaanse Republiek)

Winifer Fernandez is een volleybalster uit de Dominicaanse Republiek , en ook Winifer werd beroemd door een filmpje op Youtube. Er werd beweerd dat ze mee zou doen aan de Olympische Spelen van 2016 (wat niet zo was) en verscheen in allerlei lijstjes van knapste atletes op de Spelen. Vooral voor mannen die gek zijn op billen is haar Insta een must.

4. Jaqueline Carvalho – Volleybal (Brazilië)

De Braziliaanse volleybalster Jaqueline Carvalho is wel zeer succesvol als sporter. Ze won met Brazilië twee keer in een Gouden plak op de Spelen, zowel in 2008 als in 2012. Wie weet kunnen we in 2020 weer genieten van de prachtige Jaqueline Carvalho?

3. Darya Klishina – Verspringster (Rusland)

De Russische verspringster Darya Klishina is tweemaal Europees kampioene geworden en nam deel aan de Spelen in Rio. Het scheelde niks of we konden niet naar Darya kijken aangezien alle Russische deelnemers in eerste instantie waren geschorst. Klisjina kreeg dispensatie van de IAAF, omdat zij al drie jaar in de Verenigde Staten trainde. Grote kans dat ze in 2020 in Tokyo ook weer te zien is en mogelijk meedoet voor medailles.

2. Yuliya Levchenko – Hoogspringster (Oekraïne)

Hoogspringster Yuliya Levchenko uit Oekraïne is een zeer groot talent. Bij de jongere kampioenschappen won ze al vele prijzen en wie weet kan ze schitteren op de Spelen in Rio!

1. Alica Schmidt – Hardloopster (Duitsland)

De Duitse hardloopster Alica Schmidt is pas 20 jaar oud en heeft nog een hele toekomst voor zich. Grote successen heeft ze nog niet behaald, maar wat niet is kan nog komen. Wat ze wel heeft is een contract bij Puma en vele duizenden volgers op Instagram die genieten van haar sexy foto’s.